Patru argumente pentru adaugarea diamantelor in designul verighetelor

Nu este un secret faptul ca investitia in verighete este una foarte importanta pentru cuplul de indragostiti, ea ocupand un loc privilegiat pe lista organizatorica. Avand in vedere acest lucru, este esential ca partenerii sa se ingrijeasca din timp de alegerea verighetelor, optand pentru modelul care li se pare cel mai apropiat de viziunea lor estetica. Un profil usor rotunjit, un diametru potrivit in egala masura cu mana fragila a logodnicei, dar si cu degetele masive ale viitorului sot, precum si un pret pe masura bugetului disponibil – acestea ar putea fi, de exemplu, caracteristicile pe care le urmeaza un cuplu in alegerea inelelor de casatorie.

Insa, in ultimul timp, bijutierii au remarcat faptul ca partenerii nu sunt hotarati daca vor si diamante in constructia si finisajul inelelor de casatorie, tocmai pentru ca se gandesc la aspectul usor incarcat pe care diamantele l-ar putea oferi verighetelor respective. Pornind de la aceasta premisa, ne-am gandit sa aducem cateva argumente viabile cuplurilor care nu sunt hotarate inca in privinta diamantelor. Desi poseda taieturi dintre cele mai extravagante, culori diafane si straluciri desprinse din eden, ele reprezinta si o alegere indrazneata pentru partenerii care opteaza in mod obisnuit pentru stilul minimalist atunci cand vine vorba despre verighete.

Adauga valoare, rafinament si eleganta inelului. Chiar daca publicul feminin este acela care viseaza la bijuterii opulente, nici barbatii nu ar spune „nu” unui diamant subtil, incrustat peste banda centrala a inelului. Astfel, orice inel simplu poate beneficia de un plus de rafinament, aspectul sau fiind intru totul modificat de prezenta unui singur diamant.

Versatilitatea dimensiunilor. Cel mai semnificativ avantaj pe care il ofera diamantele se raporteaza la gama variata de optiuni sub care se prezinta in fata publicului general. Mari, mici sau medii, diamantele impresioneaza nu doar prin a lor marime, ci si prin intermediul taieturii. Specialistii recomanda pentru publicul feminin diamantele cu taietura „princess”, in timp ce reprezentantii publicului masculin pot adauga un plus de stralucire si personalitate verighetei lor cu ajutorul unui mic diamant sferic.

Pot oferi culoare bijuteriilor. Desi clasicul diamant transparent este pe placul tuturor, asta nu inseamna ca originalitatea acestor pietre pretioase se limiteaza la un gradient sec al culorilor. Dimpotriva, culorile sunt dintre cele mai interesante si vibrante in momentul in care vorbim despre diamante. Insa, conform bijutierilor cu experienta, cele mai solicitate raman diamantele transparente si cele negre, ultimele imprumutand purtatorului din eleganta nobila a safirului.

Se potrivesc cu orice tip de metal pretios. Si, implicit, cu orice model de verigheta. Asadar, daca doriti sa va comandati un set de verighete sculptate in aur roz, nimic nu va impiedica sa le adaugati inelelor o suita de diamante transparente pe panglica din mijloc, ori un simplu diamant central, intr-o culoare inchisa. Bineinteles, principiile coloristice se schimba in functie de fundalul pretios ales, aurul galben potrivindu-se cu diamantele translucide, in timp ce aurul alb, platina sau titaniul raman finisajele perfecte pentru diamantele colorate.

In final, important este ca voi sa va regasiti stilul si personalitatea in designul verighetei alese, asta pentru ca purtarea inelelor de casatorie sa va faca placere pentru tot restul vietii.

Leave a Comment