Prefectul Ionel Ciunt mediaza conflictul dintre Primarie si pietari

Prefectul Ionel Ciunt mediaza conflictul dintre Primarie si pietariPrefectul judetului Salaj, Ionel Ciunt, s-a intalnit saptamana trecuta, mai precis joi, cu o delegatie formata din reprezentantii Asociatiei PROPIATA 2008 Zalau, membrii careia, de altfel, au pichetat sediul Institutiei Prefectului Judetului Salaj, in intervalul 10-11.30. La aceasta intalnire, liderii Asociatiei au prezentat prefectului Ciunt Ionel doleantele lor si i-au inaintat, totodata, o petitie prin care isi manifesta nemultumirea fata de decizia Primariei Zalau de a desfiinta Piata centrala din municipiu, odata cu construirea unei sosele care sa traverseze piata, mentionand ca aceasta masura va duce la falimentarea unui numar de 200-300 de firme, precum si la desfiintarea a circa 500 de locuri de munca.

In documentul inaintat prefectului se mai mentioneaza ca, in urma unui sondaj efectuat in randul locuitorilor din Zalau, s-a constatat ca majoritatea nu sunt de acord cu aceasta masura.

Prefectul de Salaj a propus ca marti, 28 iulie 2009, sa se organizeze o intalnire intre o delegatie a Asociatiei PROPIATA 2008 si reprezentantii Primariei Zalau, cu scopul de a se gasi o solutie la problemele ivite ca urmare a reorganizarii zonei Pietei centrale. In acest caz, prefectul Ionel Ciunt si-a asumat rolul de mediator, initiind astfel invitatiile de participare catre Asociatia amintita si Primaria Zalau.

Leave a Comment