Zălăuanca Oana Sârb, în conducerea voleiului românesc

Chiar dacă Liviu Ciupe nu şi-a mai depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Volei, Sălajul va avea în continuare reprezentant în conducerea voleiului românesc

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Volei, în care a fost votată noua conducere a voleiului românesc, a adus schimbări doar la nivel de vicepreşedinţi. Fostul preşedinte, Gheorghe Vişan, a fost reales joi în această funcţie, cu 99 de voturi, fiind la al patrulea său mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Volei.
Pentru cele două funcţii de vicepreşedinte au fost depuse şase candidaturi, printre ele fiind şi cea a zălăuancei Oana Sârb, sora fostului director executiv al clubului Remat Zalău, Nicu Sârb. De altfel, aceasta a şi primit cele mai multe voturi, 97 la număr, fiind urmată de Adin Cojocaru, cu 91 de voturi, care va ocupa cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte.
Născută la Zalău, în 1974, Oana Sârb a urmat studiile la Liceul de Matematică-Fizică (actualul Colegiu Naţional „Silvania” Zalău). După terminarea liceului, aceasta a plecat la Bucureşti, studiind la Academia de Ştiinţe Economice din capitală. Primul impact cu voleiul l-a avut în 1994, când a devenit arbitru. La un moment dat, Oana Sârb a devenit şi arbitru de volei pe plajă, chiar abitru internaţional. De-a lungul anilor, a ocupat diferite funcţii atât în Federaţia Română de Volei, cât şi la Ministerul Tineretului şi Sportului. În prezent, Oana Sârb este şefa arbitrajului din beachvolley-ul european. Totodată, aceasta este reprezentanta firmei Mikasa (firmă de echipament sportiv) în România.
De menţionat că Sălajul a avut reprezentant şi în ultimii patru ani în conducerea voleiului românesc, pe Liviu Ciupe, fostul preşedinte şi acţionar al echipei Remat Zalău. Acesta a ocupat funcţia de vicepreşedinte, post pentru care nu a mai dorit să-şi depună candidatura şi în acest an.

One Thought to “Zălăuanca Oana Sârb, în conducerea voleiului românesc”

  1. CRISAN VASILE

    FELICITARI DIN PARTEA CELOR DIN CRISENI DRAGA OANA

Leave a Comment