Voleibaliştii zălăuani, gata de startul noului sezon competiţional

„Cupa Volei Municipal Zalău” a fost ultima verificare dinaintea startului noului sezon al Diviziei A1 pentru vicecampioana României. Echipa condusă de Bogdan Tănase şi Bogdan Nicolae a organizat la finele săptămânii trecute cupa care-i poartă numele, un turneu la care au mai fost invitate SCM Universitatea Craiova şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, clubul zălăuan participând cu două echipe la acest turneu.

În cadrul turneului de la Zalău a fost prezentat şi lotul cu care Volei Municipal va aborda ediţia 2019 – 2020, conducerea efectuând multe achiziţii în pauza din această vară. Practic, din vechiul lot au mai rămas Cristian Bartha, Andrei Spînu, Leonardo Dal bosco şi Paul Şomoi.

Craiova a început turneul cu o victorie de trei puncte, 3 – 1 în faţa băimărenilor, după care, echipa a doua a Zalăului a învins cu acelaşi scor Ştiinţa Explorări.  A urmat meciul dintre Volei Municipal şi SCMU Craiova, duel câştigat de olteni cu 3 – 1, după ce au condus cu 2 – 0 la seturi. Echipa a doua a Zalăului şi-a luat revanşa şi s-a impus cu 3 – 2 în faţa Craiovei, iar în ultimul meci al turneului, prima echipă a gazdelor a dispus cu 3 – 1 de băimărenii lui Marius Botea.

Pentru zălăuani au fost ultimele verificări înainte de începerea sezonului, prima etapă a Diviziei A1 fiind programată sâmbătă, 12 octombrie, Volei Municipal urmând să evolueze în deplasare, pe terenul echipei CSU Universitatea de Vest Timişoara. Meciul este programat vineri, 11 octombrie, de la ora 14.

Rezultatele completele:

SCMU Craiova – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 – 1

Volei Municipal Zalău II – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 – 0

Volei Municipal Zalău – SCM Craiova 1 – 3

Volei Municipal Zalău II – SCM Craiova 3 – 2

Volei Municipal Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 – 1

sursa foto: voleizalau.ro

Leave a Comment