Volei Municipal Zalău, obiectiv îndeplinit sub Pietricica

VCM LPS Piatra Neamţ – Volei Municipal Zalău 1 – 3 (19 – 25, 20 – 25, 30 – 28, 20 – 25)

Volei Municipal Zalău continuă marşul spre titlu, după ce sâmbătă s-a impus, fără mari emoţii, pe terenul celor de la VCM LPS Piatra Neamţ, cu scorul de 3 – 1. Voleibaliştii antrenaţi de Aurel Vlaicu au dat semne de oboseală în anumite momente, ceea ce era normal având în vedere programul încărcat din ultima perioadă, dar, până la urma, diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul, iar Volei Municipal şi-a adjudecat toate cele trei puncte.
Zalăul a avut avans de două puncte, 8 – 6, la prima întrerupere tehnică, după care pietrenii au egalat şi au avut avantaj minim la al doilea time-out, 16 – 15. Lamb şi compania au jucat tot mai bine pe final de set şi au reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună la 19.
Actul secund a fost controlat de la un capăt la altul de formaţia zălăuană, care a condus la ambele time-out-uri tehnice, iar în final s-a impus la 20.
Volei Municipal părea că se va impune în trei seturi, după ce a condus şi în parţialul trei până spre final. Au întervenit, însă, arbitri, care le-a oferit gratuit o minge gazdelor şi au dus setul în prelungiri, unde nemţenii s-au impus la 28.
A fost, însă, singurul act pe care şi l-au adjudecat gazdele. Zalăul nu a mai iertat nimic până la final, în ciuda unui debut nu foarte reuşit de set şi s-au impus cu 25 – 20 în parţialul patru.
„Am câştigat primele două setri, pe fondul unui joc exact făcut de băieţi. Am început bine şi în setul trei, dar pe final, arbitrii ne-au luat o minge clară şi am pierdut în prelungiri. Am început mai prost ultimul set, dar băieţii şi-au revenit pe serviciile foarte bune ale lui Bala. S-a văzut oboseala în rândul jucătorilor, dar e bine că am obţinut trei puncte şi ne-am îndeplinit obiectivul propus pentru acest meci”, a declarat antrenorul Aurel Vlaicu.
Volei Municipal Zalău: Adriano Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher (libero). Au mai evoluat: Mihai Gheorghiţă şi Gabriel Cherbeleaţă.

Leave a Comment