Victorie de moral pentru HC Zalău

CSM Ploiești – HC Zalău 21 – 28 (15 – 11)

Venită după un eșec la Constanța, dar mai ales după o remiză foarte greu de digerat, pe teren propriu, în fața ultimei clasate, HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău a făcut un joc mult mai bun sâmbătă, la Ploiești, învingând cu scorul de 28 – 21 formația antrenată de Dumitru Muși.

Începutul de meci le-a aparținut gazdelor, formația antrenată de Tadici reușind să conducă o singură dată pe tabelă, în minutul patru, cu scorul de 2 – 1. După 13 minute de joc, Ploieștiul avea avans de cinci goluri, 9 – 4, dar time-out-ul cerut de Tadici a readus echipa zălăuană în joc. Formația de la poalele Meseșului s-a apropiat la un singur gol, 9 – 8, dar finalul de repriză a fost tot al gazdelor, care au intrat cu avantaj de patru goluri la vestiare, 15 – 11.

Repriza secundă a fost controlată de echipa zălăuană. Handbalistele pregătite de Tadici au restabilit egalitatea la 17 în minutul 39, după care au preluat conducerea, menținându-se în avans până la finalul jocului. Zalăul a jucat tot mai bine pe faza de acat în finalul partidei, Georgiana Ciuciulete fiind omul de gol în ultimele minute, marcând patru din cele șase goluri pentru gruparea zălăuană.

Georgiana Ciuciulete a fost și cea mai bună marcatoare pentru HC Zalău, cu șapte reușite, în timp ce pentru gazde, cele mai multe goluri au fost marcate de Maria Zamfirescu (6).

Pentru HC Zalău urmează un meci extrem de dificil, marți, de la ora 19:15, pe teren propriu, în fața liderului, HCM Baia Mare.

Leave a Comment