Unirea Mirşid îşi joacă „ultima carte” la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Sălajul va mai rămâne cel puţin un an fără echipă în Liga a III-a, chiar dacă, din barajul pentru promovarea în Liga a III-a s-a jucat doar manşa tur. Campioana judeţului, Unirea Mirşid, a pierdut cu scorul de 0 – 6 duelul cu Arieşul Turda, din cadrul manşei tur a barajului, iar returul dintre cele două formaţii este programat sâmbătă, la ora 17:30, pe Stadionul Comunal din Popeni.
„Este aproape imposibil să întoarcem rezultatul din tur, dar ne dorim să avem o prestaţie mai bună decât cea din tur şi să demonstrăm că diferenţa dintre cele două formaţii nu este atât de mare”, a declarat Mihai Bode, antrenorul-jucător al formaţiei Unirea Mirşid.
De cealaltă parte, tehnicianul campioanei judeţului Cluj, este de părere că soarta promovării este ca şi rezolvată.
„Am dominat tot meciul din tur, iar dacă am fi câştigat cu 9 – 0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni. Nu cred că se mai poate întâmpla nimic în ceea ce priveşte promovarea, dar ne dorim să facem un joc bun şi în returul de sâmbătă”, a afirmat Artur Podar.
Ultima echipă din Sălaj care a promovat în Liga a IV-a este Luceafărul Bălan, formaţie antrenată la acea vreme de Marius Paşca. Campioana Sălajului a eliminat Olimpia II Satu Mare, formaţie ce a câştigat campionatul în judeţul Satu Mare.
În ediţia trecută, o altă formaţie pregătită de Marius Paşca, Dumbrava Gîlgău, a întâlnit Unirea Tăşnad, tot campioana judeţului Satu Mare, adversara sălăjenilor promovând în Liga a III-a în urma celor două meciuri de baraj.

Leave a Comment