Un fost jucător al echipei FC Armătura va antrena SCM Zalău

SCM Zalău este noua echipă de fotbal a Zalăului, formaţie ce va reprezenta municipiul şi judeţul în Liga a III-a de fotbal, după ce a preluat drepturile de participare în campionat de la Unirea Mirşid.
Consilierii locali au aprobat joi bugetul pentru prima parte a sezonului, suma ce urmează să fie alocată fiind de 350.000 de lei, astfel că următorul pas a fost numirea unui antrenor principal.
Au fost luate în calcul atât variante din afara judeţului, cât şi antrenori locali, posesori ai Licenţei A UEFA.
Marius Popescu, fost antrenor la Universitatea Cluj şi Călin Moldovan, fost antrenor la Metalurgistul Cugir, Luceafărul Oradea şi Forex Braşov au fost variantele „din exterior”, iar ultimul a fost foarte aproape de a prelua banca echipei zălăuane.
În cele din urmă s-a mers pe varianta unui antrenor local, existând şi aici două variante, iar cel care va prelua banca tehnică a formaţiei SCM Zalău este Alexandru Pop, fost atacant al echipelor CF Armătura Zalău, FC Baia Mare, Arieşul Turda, Olimpia Satu Mare, Corvinul Hunedoara şi FC Zalău.
Ca antrenor, „Duţu” a pregătit doar echipe de juniori la FC Zalău, Viitorul şi Atletic Zalău, fiind o premieră pregătirea unei echipe de seniori.
Contactat, Alexandru Pop a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu primarul Ionel Ciunt, dar contractul va fi semnat în zilele următoare, când va fi organizată probabil şi o conferinţă de presă.
Tot în perioada următoare va fi stabilit şi lotul cu care se va începe pregătirea pentru ediţia 2019 – 2020.

Leave a Comment