Suprafaţa de joc din Sala Sporturilor trage handbalul sălăjean pe „linie moartă”

Deşi primul meci oficial în Sala Sporturilor din Zalău, după reabilitarea acesteia, a avut loc în 14 octombrie, echipa feminină de handbal, HC Zalău, nu a efectuat niciun antrenament în această locaţie până în prezent atât şedinţele de pregătire, cât şi meciurile oficiale continuând să le susţină la Sala „Avram Iancu”, din Brădet. Dacă la început, motivul invocat de conducerea clubului de handbal a fost preţul prea mare stabilit pentru chiria sălii şi calitatea proastă a parchetului, actuala cauză este cu totul alta. Managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, susţine că jucătoarele sale nu pot să-şi desfăşoare antrenamentele în Sala Sporturilor din Zalău, „pentru că cei din conducerea clubului Remat Zalău nu vor să mai ia suprafaţa de joc montată pentru meciurile din Liga Campionilor, decât la finalul meciurilor din grupă, ceea ce înseamnă că noi nu mai putem intra în sală până în luna decembrie. Nu este normal să nu scoţi suprafaţa de joc, din moment ce anul trecut, la Baia Mare, s-a putut face acest lucru după fiecare meci”.
Primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, spune însă că decizia ca suprafaţa de joc să rămână montată pe parchetul din Sala Sporturilor până la finalul meciurilor din Liga Campionilor a fost luată împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc. „Am discutat cu domnul Marc şi am stabilit ca suprafaţa să rămână montată până la finalul meciurilor din grupe. Ne costă foarte mult instalatul, 9.000 de lei, ceea ce înseamnă că pentru trei meciuri ne-ar costa 27.000 de lei. Pe lângă aceasta, mai este tribuna mobilă, montatul şi demontatul proţilor de handbal. Cu tot ceea ce ţine de un meci de volei ne-ar costa aproape 50.000 de lei pentru trei partide, lucru pe care nu ni-l permitem, mai ales acum, când situaţia financiară a clubului nu este tocmai roz”, a declarat prim-edilul Zalăului.
CS Remat Zalău va susţine următorul meci pe teren propriu în 20/22 noiembrie, în faţa francezilor de la Arago de Sete, iar ultima partidă este programată în data de 4/6 decembrie, în faţa polonezilor de la Asseco Resovia Rzeszow.

4 Thoughts to “Suprafaţa de joc din Sala Sporturilor trage handbalul sălăjean pe „linie moartă””

  1. cetatean

    Tadici fraiere, nici la baia Mare nu s-a demontat suprafata de joc. Trebuie sa stii ca la un asemenea nivel iti trebuie suprafata de joc doar pentru sportul respectiv, in cazul de fata – volei. De fapt tu joci in EHF – scuze.

    1. Dan B.

      Stimabile cetatean, sala sorturilor treb uie sa gazduiasca si meciuri de handbal, nu numi volei, chiar daca echipa joaca in grupele C.L. Eu merg la ambele competitii si asteptam sa vad echipa de handbal jucand in sala. Cei doi granzi ar trebui sa gaseasca solutii, cu atat mai mult cu cat Tibisor in primavara nu scapa nicio ocazie sa ne arate cine este presedintele.
      Si inca ceva, dl. Tadici nu merita apelativul cu care l-ai gratulat, deoarece tin sa-ti amintesc ca anul acesta a jucat finala EHF, iar rezultatele obtinute pana acum cred ca impun putin respect.

  2. M13

    Ma bucur enorm de mult

  3. ptr cetatean

    noroc cu tadici ca a mai auzit lumea si de zalau e un om mare unde era handbalul salajean fara TADICI p.s pic de respect cetateanule….probabil turmentat

Leave a Comment