Supercupa României, primul meci din noul sezon pentru Volei Municipal Zalău

La nivelul Federaţiei Române de Volei, se discută de câţiva ani şi despre Supercupa României. Dacă la feminin, partida s-a desfăşurat în sezonul trecut, trofeul fiind câştigat de CSM Târgovişte, care a dispus cu 3 – 2 de Volei Alba Blaj, la masculin, întrecerea nu a ai avut loc. Meciul urma să se dispute între campioana SCM Universitatea Craiova şi Volei Municipal Zalău, câştigătoarea Cupei României.
În acest an, Supercupa României se va disputa şi la masculin, partida fiind programată în data de 30 septembrie, la Ploieşti. Campioana României, Volei Municipal Zalău va întâlni Arcada Galaţi, câştigătoarea Cupei României.
Cele două echipe s-au duelat de două ori în decurs de câteva zile în finalul sezonului trecut. Primul meci a fost cel din cadrul ultimei etape a Diviziei A1, în care Zalăul s-a impus cu 3 – 0, devenind campioana României, iar câteva zile mai târziu, în Cupa României de la Piatra Neamţ, gălăţenii au câştigat cu tot în trei seturi.
Supercupa României este programată cu o săptămână înaintea începerii campionatului, zălăuanii urmând să întâlnească în prima rundă, pe teren propriu, Ştiinţa Explorări Baia Mare, în timp ce Arcada Galaţi va primi vizita celor de la CSM Bucureşti.

Leave a Comment