Sportul Şimleu rămâne cu un singur adversar la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Cu toate că Federaţia Română de Fotbal a decis ca echipele promovate în Liga a III-a să se stabilească în urma unor turnee, cu grupe alcătuite din câte trei echipe, Sportul Şimleu va avea un singur adversar la baraj. Adversarele campioanei Sălajului urmau să fie câştigătoarele judeţelor Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, dar Asociaţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud a anunţat FRF că a decis amânarea stabilirii campioanei şi neparticiparea la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Decizia a fost luată în urma unei şedinţe la care au participat şi reprezentanţii echipelor ce urmau să participe la finala judeţeană.

În aceste condiţii, Sportul Şimleu va avea de înfruntat la baraj doar campioana judeţului Maramureş, unde campioana se va stabili vineri, între CSM Sighetu Marmaţiei şi Progresul Şomcuta Mare.

Cât priveşte stabilirea campioanei judeţene în Sălaj, felul în care s-a decis desemnarea campioanei a stârnit nemulţumiri în tabăra celor de la Rapid Jibou, conducerea clubului de pe Someş afirmând că s-a făcut o nedreptate.

Patidele din cadrul turneului de promovare sunt programate în datele de 1, 5 şi 9 august, dar cum Bistriţa-Năsăud nu va mai avea reprezentantă mai rămâne de disputat doar jocul dintre Sportul Şimleu şi campioana Maramureşului, duel programat în data de 9 august, de la ora 17:30.

Leave a Comment