Sportul Şimleu este noul lider din Liga a IV-a

Peste 500 de persoane s-au adunat duminică după-amiaza pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei pentru a asista la duelul campionatului, în care s-au întâlnit ocupantele primelor două locuri. Liderul Rapid Jibou a mers cu gânduri mari la Şimleu Silvaniei, în timp ce Sportul avea nevoie de o victorie pentru a nu pierde teren în lupta pentru titlu.

Jibouanii au avut parcă o posesie mai bună în prima parte, dar şi gazdele au pus în pericol de câteva ori poarta apărată de Adrian Noţigan. Scorul l-au deschis şimleuanii, prin reuşita lui Codruţ Ardelean, care l-a învins pe portarul oaspeţilor cu o lovitură de cap la colţul lung, fază ce a început cu o lovitură de pedeapsă ratată de Silviu Crişan. Până la pauză, Rapidul a reuşit să restabilească egalitatea prin Vlad Buda, care a reluat balonul în plasă după o lovitură de la colţul terenului.

Centralul întâlnirii, Szabolcs Kovacs din Carei, fratele cunoscutului arbitru din Liga I, Istvan Kovacs, a acordat o nouă lovitură de pedeapsă pentru şimleuani în partea secundă, tot pentru un henţ comis în careu, iar de această dată executantul a fost Andrei Chiş, care a marcat pentru 2 – 1, stabilind scorul final.

În urma acestui succes, Sportul Şimleu trece pe prima poziţie, fiind la egalitate cu Rapid Jibou, dar cu un golaveraj mai bun.

În cadrul aceleiaşi etape s-au mai disputat partidele:  Silvania Cehu Silvaniei – Someşul Someş Odorhei 0 – 1, Ardealul Crişeni  – Dumbrava Gâlgău 2 – 4, AS Chieşd – Olimpic Bocşa 3 – 1 şi CS Barcău Nuşfalău – AS Ileanda 1 – 1.

Până la finalul anului, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a mai programat două etape din Liga a IV-a, dar dacă vremea nu va permite şi disputarea etapei din 1 decembrie, această rundă se va juca în luna martie a anului viitor.

2 Thoughts to “Sportul Şimleu este noul lider din Liga a IV-a”

  1. bloc P

    ma da cercopitecul ala cu toba ii insurat,are muiere,are prunci ca in cap cred care numa’ tarite?

Leave a Comment