Sportivii de la CS Terra Kid Zalău, calificaţi la Cupa Mondială

Clubul Sportiv Terra Kid Zalău va avea cinci reprezentanţi la Cupa Mondială din Cehia, rezervată copiilor şi programată în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Trei dintre cei cinci karateka, Mario Cordiş, George Găvriluţ şi Nemeti Zoltan, au obţinut calificarea la concursul din Cehia în urma rezultatelor înregistrate la finele săptămânii trecute, la Campionatul Naţional de karate tradiţional, de la Galaţi.

Mario Cordiş a evoluat la categoria copii IV, obţinând medalia de bronz în proba de kata. George Găvriluţ a obţinut, şi el, locul trei în proba de kata echipe, la categoria copii III, iar Nemeti Zoltan, locul cinci la kata individual.
Ceilalţi doi sportivi calificaţi la Cupa Mondială sunt Szeri Roberta şi Solyom Szilard, care au avut asigurată prezenţa la Cupa Mondială înaintea desfăşurării Campionatului Naţional de la Galaţi.
„Este o onoare să participi la Cupa Mondială, fiindcă acest concurs este considerat, la nivel de copii, ca un Campionat Mondial. Mă bucur pentru realizarea lor, fiindcă au luptat mult să ajungă la această competiţie şi sper să ne întoarcem cu rezultate frumoase”, a declarat Călin Marincaş, instructorul CS Terra Kid Zalău.
La Campionatul Naţional de la Galaţi au mai participat: Szeri Rebeka, Szeri Roberta, Balagyan Brigitta, Mitraşca Anamaria şi Mercea Vlad.

 

Leave a Comment