SCM Zalău a pierdut amicalul cu reprezentanta Ligii I

Aflată în stagiu lde pregătire la Cheile Grădiştei, SCM Zalău a susţinut miercuri după-amiaza un joc de verificare cu reprezentanta Ligii I, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Partida s-a desfăşurat la baza sportivă din Sfântu Gheorghe, Sepsi câştigând cu scorul de 4 – 1. Golul echipei zălăuane a fost marcat de Ervin Kinczel, cu aproximativ 20 de minute înainte de final, când adversarii conduceau cu 4 – 0.

Antrenorul Marius Paşca a trimis două „garnituri” diferite în cele două reprize, dându-le astfel posibilitatea tuturor jucătorilor aflaţi în cantonament să joace împotriva unui adversa din primul eşalon.

„Consider acest joc ca fiind un test util. Ne-am măsurat forţele cu o echipă bună din Liga I, fapt pentru care îi mulţumesc colegului Leo Grozavu, pentru amabilitatea de a facilita acest joc. În continuare avem programul normal de cantonament, iar vineri jocul amical cu Înainte Modelu. De luni intram în programul normal de antrenamente pe plan local”, a declarat Marius Paşca la finalul partidei.

Pentru SCM Zalău urmează vineri, de la ora 10, amicalul cu formaţia Înainte Modelu, din judeţul Călăraşi, apoi întoarcerea din cantonament, urmând ca de luni, echipa condusă de Marius Paşca să-şi reia pregătirea pe plan local.

Pentru SCM Zalău a fost al treilea amical din această iarnă, după cele cu Foresta Tileagd şi Sănătatea Cluj.

Leave a Comment