SCM Zalău a obţinut prima victorie în deplasare

„Gură de oxigen” pentru echipa pregătită de Marius Paşca, SCM Zalău câştigând cu scorul de 1 – 0 duelul susţinut vineri, pe terenul echipei AFC Odorheiu Secuiesc.
Punctul obţinut săptămâna trecută, în faţa liderului Luceafărul Oradea a fost unul de moral pentru elevii lui Paşca, aceştia începând foarte determinaţi partida de la Odorheiu Secuiesc. Ambele echipe au avut şansa deschiderii scorului în prima parte, dar Zalăul a fost echipa care a punctat pe tabelă până la pauză. Sebastian Duma a scăpat pe contraatac, a făcut o cursă foarte bună în care şi-a depăşit mai mulţi adversari şi l-a servit perfect în faţa porţii pe Sebastian Culda, care a înscris unicul gol al partidei.
Apărarea a funcţionat aproape perfect în partea secundă, una în care zălăuanii le-au închis toate culoarele adversarilor, reuşind să obnţină trei puncte care vor conta mult în economia clasamentului final, mai ales că au fost obţinute pe terenul unei contracandidate la retrogradare.

„Mă bucur că am „spart gheaţa” şi în deplasare. Este o victorie foarte importantă în economia clasamentului, având în vedere că am întâlnit o contracandidată la retrogradare. Atitudinea băieţilor a fost una bună, ceea ce am observat încă de la egalul de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. Am mai făcut şi câteva greşeli, dar erorile au fost suplinite de ambiţie şi dăruire. Am reuşit să ne apărăm bine şi la fazele fixe, la care am avut o problemă în partidele anterioare. Faza defensivă a funcţionat bine, iar portarul Andrei Pop a avut 3 – 4 intervenţii foarte bune. Mi-aş dori să avem mai multă posesie pe viitor, dar vom lucra şi la acest aspect. Cel mai important este că am obţinut cele trei puncte. Urmează meciul cu Sănătatea Cluj, o echipă bună, cu foşti jucători chiar şi de Liga I, dar sper să continuăm seria victoriilor”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

După succesul de la Odorheiu Secuiesc, SCM Zalău a acumulat şase puncte, urmând ca în etapa viitoare ăs primească vizita echipei Sănătatea Cluj.
SCM Zalău: Andrei Pop – Ervin Kinczel, Cristian Călin, Răzvan Dulap, Florin Pop, Sebastian Duma, Denis Cubaş, Gabriel Coţi, Sebastian Culda, Bogdan Boje şi Arnold Neures. Au mai activat: Alexandru Turcu, Claudiu Băican şi Andrei Şumlea. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Leave a Comment