Rapid Jibou şi Unirea Mirşid se duelează pentru ultimul trofeu al sezonului

Sâmbătă, ora 17, Stadion Municipal
Rapid Jibou – Unirea Mirşid

Unirea Mirşid şi Rapid Jibou se vor duela sâmbătă pentru ultimul trofeul din actualul sezon – Cupa României. Formaţia pregătită de Marius Cozma a câştigat actuala ediţie a Ligii a IV-a, devenind, în premieră, campioană judeţeană, în timp ce Rapid Jibou s-a situat pe poziţia secundă, la cinci puncte în spatele Unirii Mirşid.
Ultimul duel dintre Rapid Jibou şi Unirea Mirşid a avut loc în urmă cu trei săptămâni, în cadrul etapei a 23-a, partidă încheiată la egalitate, scor 1 – 1, după ce jibouanii au ratat o lovitură de pedeapsă în prima parte a întâlnirii. În meciul tur de la Jibou, Rapidul s-a impus cu 3 – 0, iar antrenorul Marius Muntean consideră că, în urma celor două rezultate din campionat, echipa sa porneşte cu prima şansă.
„Suntem cu moralul ridicat după rezultatele din campionat, care ne avantajează. Este clar că abordăm meciul la victorie, însă, o finală de Cupa României nu seamănă cu un simplu meci de campionat. Sper să ne avantajeze faptul că jucăm pe Stadionul Municipal, un teren mare, iar noi suntem o echipă căreia îi place să joace pe un teren mare. Sper să intrăm în posesia trofeului, mai ales că este ultimul din acest sezon pe care-l putem câştiga”, a declarat antrenorul echipei Rapid Jibou.
De cealaltă parte, Unirea Mirşid speră să obţină eventul în Sălaj.
„Ne dorim foarte mult victoria în finala Cupei României. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sper să-i pot mobiliza cât mai bine pe băieţi pentru acest joc. Ar fi frumos că încheiem acest sezon cu ambele trofee câştigate”, a afirmat tehnicianul Mirşidului, Marius Cozma.
Partida dintre Rapid Jibou şi Unirea Mirşid va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17, pe Stadionul Municipal.

Leave a Comment