Primele transferuri pentru noua echipă de volei a Zalăului

La scurt timp după ce a fost afiliată la Federaţia Română de Volei, noua echipă de volei a Zalăului, SCM Zalău a efectuat şi primele transferuri pentru sezonul următor, unul în care conducerea pare să fi primit acceptul din partea Federaţiei de a evolua în Divizia A1.

Doi jucători sârbi sunt primele transferuri efectuate de conducerea zălăuană, unul dintre jucători având deja o anumită experienţă în campionatul din România. Coordonatorul Ivan Kostic a mai evoluat în România la Steaua Bucureşti, iar înainte de a ajunge la formaţia din Capitală, acesta a mai activat doar la echipe din Serbia, printre care şi Partizan Belgrad. Pentru naţionala ţării sale, Kostic a evoluat atât la juniori, cât şi la seniori, obţinând cu juniorii locul 5 la Campionatul European, iar cu seniorii, medalie de argint la Cupa Mondială.

Nikola Pekovic este un alt sârb care va ajunge în această vară la formaţia zălăuană, acesta evoluând pe postul de libero. În vârstă de 30 de ani, Pekovic este component al echipei naţionale a Serbiei, cu care a devenit ]n 2019 campion european. Noul libero al Zalăului a câştigat de două ori titlul naţional în Serbia, dar a mai câştigat atât Cupa, cât şi Supercupa Serbiei. Ultima echipă pentru care a evolua noul libero al Zalăului este Partizan Belgrad, club la care s-a transferat în 2018. În perioada 2014 – 2018 a activat la Vojvodina, iar între anii 2007 – 2014, la Mladi Radnik Pazarevac, toate cele trei echipe fiind din Serbia.

 

9 Thoughts to “Primele transferuri pentru noua echipă de volei a Zalăului”

  1. Anonim

    Sălăjeni get-beget felicitări Ionel ciunt or fi buni sa stea pe terese ca și marele manager feher până se deschid casele de pariuri sigur au fost recomandați de familia cota

  2. Anonim

    Au vrut jucători din Sălaj dar au greșit și au adus din Serbia bravo vin mercenari pentru buget

  3. Anonim

    Ar fi bine transferat Pura la ajofm . Rid aia de el pe la echipa. toata ziua ii tine la el in birou si da sfaturi . habarnist da fudul

  4. Volei Romania

    Deci acest jucator este universal sau libero ca nu ii tot una?! Si nu o sa fie singurul din afara tarii!

  5. Anonim

    ce sa mai … profesionisti cei din primarie……. eventual la sifonat bani ca altfel nu imi explic de ce salajenii nu au acces in echipa municipiului. Va aduceti aminte de logoul „Fotbal pentru salajeni” …… si la fotbal au mai ramas doar 8 salajeni dintrun total de 20si ceva…………………….. primaria tine cu oamenii de aici…. da da ….. doar ca banii lor merg in alte judete sau tari.

  6. Anonim

    Pai si ce va asteptati de la pesedisti,niste mincinosi,s-au adunat acolo alta gasca de flamanzi care vor aplica tot metoda Cota!

  7. Laszlo

    Cred ca li ciuda la fam. COTA acuma
    Ce de bani faceau
    Afacerea merge mai departe si fara ei
    Focu sa va arda, apa sa va stinga

  8. Anonim

    Ciunt ce vrea ? Alte smenuri sa sifoneze bani de la primarie , tot pe jucatori straini , inregistrati la federatie cu contracteb de 25 de mii euro pe an, iar la primarie cu 38 de mii . RUSINE ! DNA ? Ciunt cand e intrebat de sanatate ? Imposibil de inteles. Iar strainii .. Oare de ce ? Pentru mita, evident !!!!!!!!!! PNL ul ce face ? Se fac ca nu vad ????????

  9. nelu

    CIUNT AI REUSIT sa faci o echipa manageriala , care o sa-i gasesti la casele de pariuri{pe rezultatele voleiului si nfotbalului de la SCM Zalau) si la pacanele in primele zile de dupa salar , apoi o sa-i imprumuti tu, sa nu se PLICTISEASCA ! Vai de capul tau ,de orientat, dupa Cota urmeaza alta dandana si mai si …..

Leave a Comment