Preşedintele Rematului atacă Federaţia Română de Volei: „A fost o dezamăgire totală modul în care s-a organizat Cupa României”

Final-Four-ul ediţiei din acest an al Cupei României a fost organizat la Craiova, în perioada 26 – 27 aprilie. Cele patru semifinaliste au fost Tomis Constanţa, Unirea Dej, Remat Zalău şi Dinamo Bucureşti, iar în finală s-au calificat echipa de pe malul mării şi formaţia de la poalele Meseşului.

Tomis Constanţa a câştigat în trei seturi finala cu Zalău, la fel cum s-a impus şi în semifinala cu Dej, iar preşedintele Rematului, Stelian Potroviţă, a recunoscut că, în acest sezon, a fost anul constănţenilor. „Tomis Constanţa a meritat să câştige atât campionatul, cât şi Cupa României. Nu puteam emite pretenţii mari împotriva lor, având în vedere diferenţa de valoare a lotului”, a precizat Potroviţă.
Acesta s-a arătat însă dezamăgit de modul în care a fost organizată faza finală a competiţie. „Pentru mine a fost o dezamăgire totală modul în care Federaţia Română de Volei a organizat Cupa României de la Craiova. A fost public foarte puţin la toate meciuri. În orice altă sală ar fi fost public mult mai numeros. Chiar nu înţeleg de ce trebuie făcută o competiţie într-o zonă unde interesul publicului este foarte scăzut. Nu înţeleg pentru cine se promovează voleiul, dacă la meci nu echipe de juniori din zonă. La Zalău sau la Dej ar fi fost plină sala. Modul în care se implică Federaţia în acest fenomen este o dezamăgire totală. Ca să nu mai vorbim că arbitrajele a trebuit să ni le plătim noi, cluburile”, a mai spus preşedintele fostei campioane şi câştigătoare a Cupei României.

Leave a Comment