Kecskes Levente, aproape de medalie la Naţionale

Cu toate că şi-a propus să obţină o medalie la Campionatul Naţional de atletism, organizat în sală şi desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Bucureşti, Kecskes Levente, sportiv legitimat la CSM Zalău, s-a clasat doar pe poziţia a patra în proba de săritură cu prăjina.

Cea mai bună săritură pentru sportivul pregătit de Gheorghe Guşet a măsurat 4,75 metri, fiind cu cinci centimetri mai bună decât cea înregistrată la Campionatul Naţional din vara anului trecut. Kecskes Levente a sărit chiar 4,85 metri la Naţionalele de la Bucureşti, dar a atins în ultimul moment ştacheta. „El a progresat faţă de Campionatul Naţional de anul trecut, având în vedere că cel mai mult a sărit 4,85 metri, dar a atins foarte puţin ştacheta şi a doborât-o. Din punct de vedere fizic, Levente este foarte bine pregătit, dar mai trebuie să lucrăm la partea tehnică. Vom încerca să facem o pregătire cât mai bună şi să obţinem un rezultat mai bun la Naţionalele din vară”, ne-a declarat Gheorghe Guşet.
Proba de săritură cu prăjina a fost câştigată de Andrei Deliu, de la CSM Deva, a cărui săritură a măsurat 5,11 metri, stabilind record naţional. Acesta a fost urmat pe podium de Bogdan Popa (CS Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti) şi de Valentin Stanciu (CSM Bucureşti – CS Rapid Bucureşti), ambele sărituri măsurând 4,85 metri.
Alături de sportivul de la CSM Zalău, pe poziţia a patra s-a mai clasat Alexandru Floria, de la CSM Bucureşti, care a sărit cu prăjina 4,75 metri.
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional organizat în sală au participat 295 de atleţi, dintre care 184 au concurat la masculin şi 111 la feminin.

One Thought to “Kecskes Levente, aproape de medalie la Naţionale”

  1. xxx

    Referitor la morganatica saritura de 4,85- trecuta, dar doborata!
    Se zice ca era o fata frumoasa, desteapta, etc, dar avea un mic defect : era putin gravida!

Leave a Comment