Karateka şimleuani s-au perfecţionat în Grecia

Asociaţia Nord Amical Karate a organizat în prima parte a acestei luni tradiţionalul seminar de karate desfăşurat în Grecia, pe Riviera Olimpică din staţiunea Paralia Katerini. Printre cei prezenţi la această acţiune ce a durat zece zile s-a aflat şi un grup de karateka şimleuani, în frunte cu profesorul Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei.

Primul antrenament se desfăşura la răsăritul soarelui, iar seara urma pregătirea tehnică, cei prezenţi abordând tematică de kata, kihon şi kumite. S-a lucrat diferenţiat, pe grupe valorice, mai ales că nu peste mult timp urmează prima competiţie din sezonul  2018 – 2019.

„Principalii beneficiari au membri lotului, care vor participa la principalele întreceri din această toamnă. A fost o acţiune foarte reusită de la care nu au lipsit excursiile obişnuite la Waterland şi Skiatos, unde sportivii s-au relaxat acumuland energie pentru sezonul competiţional următor. Am avut un lot de aproape 50 de sportivi, instructori şi antrenori, sustinuţi si de câţiva părinţi care nu s-au sfiit să îmbrace kimonoul alături de noi şi de copiii lor”, a declarat Gheorghe Pop.

Antrenamentele au fost coordonate de Viorel Duţă, preşedintele ANAK şi de şimleuanul Gheorghe Pop.

Leave a Comment