Ioan Leitan, locul trei la Spartachiada Profesorilor

Peste 700 de cadre didactice au participat la ediţia din acest an a Spartachiadei Profesorilor, eveniment desfăşurat la Suceava, în organizarea Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava, afiliată la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ. Printre profesorii prezenţi s-a numărat şi zălăuanul Ioan Leitan, care a participat la disciplina tenis de câmp.
La ediţia de anul trecut, profesorul zălăuan a participat la categoria plus 50, clasându-se pe primul loc, dar în acest an, s-au organizat doar două categorii la tenis de câmp: participanţi până la 40 de ani şi participanţi cu vârsta de peste 40 de ani, Leitan evoluând la cea de-a doua.
Cu toate că a avut parte de adversari mai tineri şi bine pregătiţi, Ioan Leitan a reuşit să ajungă până în fazele semifinale ale competiţiei şi să se claseze pe treapta a treia a podiumului. Pentru locul trei obţinut la această competiţie, zălăuanul a primit un trofeu, o medalie şi un tricou.
Pentru Ioan Leitan a fost a doua participare la acest eveniment, care s-a organizat la 15 ramuri sportive: şah, cros, darts, nataţie, voleim tenis de masă, tenis de câmp, tenis cu piciorul, fotbal, pescuit sportiv, nataţie, badminton, ciclism, street-ball, handbal şi lupta cu ogdonul.
Alături de profesorul zălăuan au mai fost prezente cadre didactice din Suceava, Mehedinţi, Maramureş, Dolj, Iaşi, Bacău, Republica Moldova şi Ucraina.

Alte articole

One Thought to “Ioan Leitan, locul trei la Spartachiada Profesorilor”

  1. Anonim

    Felicitări, Leti !

Leave a Comment