HCM Baia Mare a făcut spectacol la Zalău

 

Duelul dintre HC Zalău şi HCM Baia Mare a fost un derby doar în tribune, acolo unde galeriile celor două echipe au schimbat replici dure aproape pe tot parcursul partidei.
Pe teren, handalistele conduse de Gheorghe Tadici au încercat să se ridice la nivelul băimărencelor, însă numărul mare de greşeli, în special pe faza de apărare, a făcut ca diferenţa de la final să fie de 12 goluri în favoarea oaspetelor, 33 – 21.
Baia Mare s-a apărat foarte bine, iar Zalăul a găsit greu soluţii pe faza de atac. Georgiana Ciuciulete a fost ţinută ca într-un cleşte tot meciul, iar pasele cu pivotul au fost foarte puţine, căpitanul Zalăului reuşind să marcheze un singur gol, în ultimele zece minute.
Cea mai bună marcatoare pentru HC Zalău a fost Claudia Constantinescu, cu 13 reuşite, şapte dintre ele fiind din aruncări de la şapte metri, iar de cealaltă parte, Eliza Buceschi a marcat cele mai multe goluri, 11, patru fiind din aruncări de la şapte metri.

HC Zalău a ratat patru din cele 12 aruncări de la şapte metri de care a beneficiat, iar HCM Baia Mare a transformat toate cele patru aruncări care i-au fost acordate.

Vom reveni cu detalii.

5 Thoughts to “HCM Baia Mare a făcut spectacol la Zalău”

  1. Anonim

    RUSINE GALERIEI din Zalau ! hooooo… , …ue, mai mult de atat nu retineti?

  2. Anonim

    Dar galeria din Baia Mare cum s-a comportat , tampitule ?

  3. Anonim

    ALOOOO ! Nea TIBI !

    Toate echipele s-au intarit in aceasta perioada (a fost perioada de transferari), inclusiv cele de pe ultimele locuri !
    Noi nu numai ca am piedut la inceputul campionatului cateva jucatoare, dar avem si accidentate doua jucatoare valoroase ( Pintea si Varga).
    Asa nu mai merge, ori investim si facem ceva ori mai bine nu ne mai aflam in treaba !
    O solutie poate ar fi (ca tot se invoca lipsa banilor) ca sa sustinem atat CJ cat si PRIMARIA o singura echipa, ori cea de volei sau cea de handbal, dar cu rezultate. Ce ziceti ?

  4. Gigi Berlogea

    Dupa evolutia modestaa echipei Zalaului nu putem spera la mi mult.
    Rusine pentru trivialitatile proferte de cele asa zise galerii, care mai ales ca in sala arhiplina se aflau foarte multi copii, femei etc care nu meritau un astfl de supliciu. Frapant este ca nu am vazut niciun gest din partea ”oficialilor” Zalaului pentru a opri intr-un fel scandarile, mai mult cei de la Baia Mare au incurajat prin gesturi scandarile baimarenilor.
    Rusine si autorului articulului care a auzit in trivialitati doar ”replici dure”, care probabil le apreciaza ca fiind normale.
    Ma gandesc serios ca pe viitor sa nu mai merg la astfel de meciuri.

  5. Gigi Berlogea

    Scuze pentru dezacorduri dar frustrarea pe care am simtit-o cand am scris comentul era prea mare.
    Si cand ma gandesc ca astfel de lucruri au parte de o finantare consitenta din partea Statului ma intreb daca merita investiti bani publici in aceasta echipa de handbal, cred ca nu.

Leave a Comment