HC Zalău mai speră la calificarea în faza a III-a preliminară a Cupei EHF

 

„O victorie la un gol sau un egal cu mai multe goluri înscrise ne duce în turul următor”, a declarat Elena Tadici

Cu toate că a terminat la egalitate meciul tur din faza a II-a preliminară a Cupei EHF, 25 – 25, Handbal Club Zalău mai speră la calificarea în faza următoare a acestei competiţii. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici are nevoie de o victorie, indiferent la ce scor sau să termine la egalitate meciul de duminică, dar să înscrie mai multe goluri decât la Zalău.
„Puteam obţine mai mult din jocul tur. Fetele s-au bătut şi şi-au dorit mai mult. Calificarea nu este încă jucată. O victorie la un gol sau un egal cu mai multe goluri înscrise ne duce în turul următor al Cupei EHF”, a declarat antrenorul secund al Zalăului, Elena Tadici, după partida tur.
Meciul va fi oficiat de o brigadă din Norvegia formată din Fremstad Mads şi Pedresen Markus, iar observator din partea Federaţie Europene de Handbal a fost delegat islandezul Halldorson Kristjan.
Partida retur dintre Borussia Dortmund şi HC Zalău este programată duminică, la ora 19 (ora României).
Dacă în jocul de la Zalău, Gheorghe Tadici nu a putut să-şi ajute echipa de pe bancă, fiind suspendat, duminică va putea să le dea indicaţii jucătoarelor sale de pe marginea terenului.
În această fază a competiţiei mai evoluează două echipe româneşti, HCM Râmnicu Vâlcea, care a dispus în tur cu 35 – 26 de Kastamonu Beledieysi şi Măgura Cisnădie, care a câştigat cu 28 – 25 pe terenul celor de la Slavia Praga.

Leave a Comment