Handbalistele joacă pe terenul campioanei României

Managerul Gheorghe Tadici nu îşi pune mari speranţe în duelul pe care echipa sa îl va susţine la finalul acestei săptămâni. Handbal Club Zalău se va deplasa la Vâlcea, pentru duelul cu echipa campioană a României, SCM Râmnicu Vâlcea, echipă ce ocupă prima poziţie în clasament, fiind singura cu maxim de victorii după şapte etape. Tadici este decis să deplaseze jucătoarele cele mai tinere, conştient fiind şi de faptul că este greu să emiţi pretenţii în faţa unui astfel de adversar.

La finalul meciului de săptămâna trecută, cu HCM Slobozia, Gheorghe Tadici preciza că spera ca duelul cu Vâlcea să aibă loc după partida dintre oltence şi Gloria Bistriţa, conform programului competiţional. FRH a decis, însă, luni, ca partida să aibă loc sâmbătă, ceea ce a stârnit nemulţumiri în rândul conducerii clubului zălăuan.

Partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău este programată sâmbătă, de la ora 15:30 şi transmisă în direct de postul de televiziune TVR HD.

În cadrul etapei a IX-a au mai fost programate duelurile: „U” Cluj – CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare – Corona Braşov, HCM Slobozia – Gloria Buzău, Dunărea Brăila – Gloria Bistriţa, SCM Slatina – Rapid Bucureşti şi Măgura Cisnădie – SCM Craiova.

Leave a Comment