Gheorghe Tadici, după eşecul de la Bucureşti: „Au fost două reprize diametral opuse”

În penultima deplasare din cadrul primei faze a Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău a pierdut cu scorul de 23 – 26 în faţa echipei CSM Bucureşti, după ce a condus timp de 45 de minute, iar la un moment dat a avut avantaj chiar şi de şase goluri.

Chiar dacă formaţia zălăuană a pierdut pe final, managerul Gheorghe Tadici nu şi-a criticat jucătoarele şi chiar a ţinut să le felicite pentru evoluţia avută până în ultimul sfert de oră. „Au fost două reprize diametral opuse. Din punct de vedere tactic, în prima repriză am jucat perfect timp de 25 de minute, iar în ultimele cinci minute, fetele au avut ezitări la recuperare şi au dat trei pase la intercepţie. Tot în prima repriză, a fost o interpretare bună a regulamentului, ceea ce nu s-a mai întâmplat şi în partea a doua. În repriza a doua, fetele au fost obligate să joace rapid pe faza de atac, fiindcă arbitrii le-au băgat repede în prepasiv. S-a făcut 23 – 20 pentru gazde, iar de la acest scor, nu am mai putut reveni. Rezervele care au intrat în locul titularelor au irosit atacurile. Aceasta este şi cea mai mare problemă a noastră, faptul că rezervele nu se ridică la nivelul titularelor. Oricum, la ce lot avem, poziţia din clasament ne onorează, având în vedere efectivul de care dispun echipele clasate în spatele nostru. Vreau să le felicit pe fete pentru cele 48 de minute în care s-au dăruit şi au jucat destul de bine. Pe urmă, nu a mai depins doar de ele”, a declarat antrenorul zălăuan.

 

One Thought to “Gheorghe Tadici, după eşecul de la Bucureşti: „Au fost două reprize diametral opuse””

  1. Doru P

    DA! Lotul este subtirel, fara 5-6 valori in echipa. Trage Tadici de ele dar nu pot mai mult, pt ca are cateva bune doar de sparing la antrenamente… Una este Pera Loredana pe care nu intelegem de ce nu o da afara, costa bani multi pt nimic…Doar pt ca sotul ei este secundul lui la nationala ? E un mare favor pe care i l-a facut lui si nu invers! Altfel nu era la Roman acum , era tot prin Zalau probabil….

Leave a Comment