Gheorghe Tadici consideră injust rezultatul de la Roman

HC Zalău a pierdut primul meci din noul an, 17 – 19 în deplasare, la HCM Roman, însă managerul Gheorghe Tadici şi jucătoarele sale consideră că rezultatul a fost influenţat de prestaţia arbitrelor Cristian Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (Buzău).

„Este un rezultat injust. Meciul a fost televizat şi cine a urmărit meciul a putut vedea că la Trif a fost fault de şapte metri cu eliminare şi nu s-a acordat nimic, iar după 30 de secunde, fără să-i fie atins braţul lui Stoleru, s-a disctat şapte metri pentru Roman şi eliminare împotriva noastră. Am jucat în inferioritate numerică, timp în care am mai primit un gol. Dacă ne referim doar la această fază, sunt deja două goluri în economia jocului. Trebuie, însă, şi noi să recunoaştem că am avut un început foarte prost de meci, cu două aruncări de la şapte metri ratate. Constantinescu este o jucătoare care a executat foartă bine aruncări de la şapte metri, cu portari redutabili, iar acum, probabil nu s-a concentrat la fel de mult. Este o jucătoare de mare perspectivă şi nu pot să-i reproşez doar ei această înfrângere”, consideră managerul Gheorghe Tadici.
Dacă Ana Maria Şomoi nu a dorit să facă referire şi la prestaţia celor două arbitre, spunând că jocul s-a pierdut în primele minute, când Zalăul a rat multe ocazii, interul Valeria Beşe nu a putut trece cu vederea greşelile făcute de Năstase şi Stancu. „În primul rând, nu s-a jucat numai pe teren. Din păcate, pentru unii, jocurile din culise sunt mai importante decât ceea ce se întâmplă pe teren. Nici noi nu am jucat foarte bine, fiindcă am avut o evoluţie fluctuantă, dar au existat pe final câteva greşeli de arbitraj care şi-au pus amprenta asupra rezultatului final”, este de părere Beşe.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici consideră injust rezultatul de la Roman”

  1. Mihaela

    Are dreptate si Tadici si Bese , dar Somoi e o lasa pt ca stie ca a gresit spre final , la superioritate numerica luand gol si eliminare si o baga spre inceputul jocului de parca nu s-a revenit de la 4-0 la 5-4 . Poate sa se retraga , ca e de forma in aparare numai gura e de ea > Nu are curajul raspunderii la banii care-i ia pentru a se plimba de pe banca in aparare si rettur. Poate la vara o pune pe liber . Merita !

  2. reader

    Lasa domn profersor ca multa lume considera injust ca tu sa iei toti banii de la CJ alocati sportului,dar daca tot ii iei faca macar putin circ ca handbal nu mai stii face cam demult…….

Leave a Comment