Fiul fostului pugilist Francisc Vaştag, ultimul transfer pentru SCM Zalău

Ajuns la Sport Club Municipal Zalău în perioada când echipa era în stagiul de pregătire la Cheile Grădiştei, Andrei Vaştag este ultima achiziţie a formaţiei pregătite de Marius Paşca. Tehnicianul zălăuan l-a introduc în repriza secundă a amicalului de săptămâna trecută, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, acesta având o evoluţie bună.

„Andrei Vaştag este ultimul transfer din această iarnă. Este un jucător care mi-a lăsat o impresie bună şi sunt convins că ne va ajuta în retur. Avem un lot valoros în acest moment, unul cu care am convingerea că ne vom îndeplini obiectivul. Dacă acum ar începe campionatul, locul nostru ar fi în primele echipe ale seriei la ce lot avem”, a declarat Marius Paşca, tehnicianul dorind să mulţumească pe această cale Primăriei Zalău pentru sprijinul acordat.

În vârstă de 26 de ani, Andrei Vaştag a cochetat cu Viitorul Costanţa, la care a evoluat în sezonul 2012 – 2013, dar şi în 2015, dar a mai activat la Dinamo Bucureşti, Săgeata Năvodari, Metalul Reşiţa, CNS Cetate Deva, CSM Reşiţa şi Metalurgistul Cugir, iar ultima dată a activat în Liga a III-a din Austria. Noua achiziţie a Zalăului a evoluat 17 partide şi la echipele naţionale de juniori Under 17, Under 19 şi Under 21 ale României, reuşind şi să înscrie un gol.

SCM Zalău şi-a reluat de luni pregătirile pe plan local, iar miercuri, începând cu ora 13, a susţinut un amical împotriva liderului Seriei, ACS Comuna Recea, meciul disputându-se pe terenul cu suprafaţă sintetică de la Iclod. Până la începerea returului, formaţia zălăuană va mai susţine patru partide amicale, una tot împotriva celor de la Comuna Recea, iar celelaltre trei cu Minaur Baia Mare, Someşul Dej şi Dumbrava Gâlgău.

Andrei Vaştag este fiul triplului campion mondial la box, Francisc Vaştag.

Leave a Comment