Exclusiv: FC Zalău a rămas fără moldovenii Boris Ţugui şi Pavel Galac

Rămasă fără o serie de titulari la finalul turului, ca urmare a problemelor financiare cu care clubul s-a confruntat în acest sezon, conducerea echipei FC Zalău a fost nevoită să găsească alte variante pentru partea a doua a campionatului.
Printre jucătorii transferaţi la echipă în pauza de iarnă, s-au numărat şi moldovenii Boris Ţugui şi Pavel Galac, primul evoluând pe postul de atacant, iar al doilea, de portar. Însă, aventura lor la formaţia de la poalele Meseşului a fost scurtă, deoarece, după partida pe care FC Zalău a susţinut-o sâmbăta trecută la Miercurea Ciuc, cei doi fotbalişti nu s-au mai prezentat la antrenamente. Ţugui şi Galac nu au revenit la echipă nici pentru meciul de vineri, când FC Zalău a întâlnit Sănătatea Cluj.
„Cei doi jucători nu s-au mai prezentat la antrenamentele din această săptămână, ca urmare, sunt excluşi din lot. Nu ştim motivele reale pentru care au luat această decizie, însă, pot să spun că Boris Ţugui avea un comportament destul de ciudat în afara terenului”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
Şi antrenorul Constantin Olariu s-a arătat dezamăgit de decizia celor doi moldoveni. „Ei au lipsit de la antrenamente fără să fie învoiţi de vreo persoană din cadrul clubului. În aceste condiţii, pentru mine, cei doi jucători nu mai există. Ei nu vor mai juca la FC Zalău în acest sezon, chiar dacă vor reveni la echipă”, a precizat tehnicianul Zalăului.
Reaamintim că cei doi fotbalişti moldoveni au ajuns la FC Zalău prin intermediul impresarului Emil Bode.

Leave a Comment