Două medalii de argint pentru pugiliştii de la CSM Zalău

Sala Sporturilor din Târgu Mureş a fost timp de trei zile gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat tineretului, eveniment la care au fost prezenţi şi trei pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, antrenaţi de Ioan Dragoş.
Dacă Adrian Rus, care a boxat la categoria 75 de kilograme, nu s-a ales cu medalie, fiind eliminat de un sportiv din Bacău, ceilalţi doi reprezentanţi, Darius Forai şi Paul Magdaş, au obţinut medalia de argint.
Primul a boxat la categoria plus 91 de kilograme, obţinând două victorii la puncte până în faza semifinală, unde a pierdut în faţa unui sportiv de la CS Târgovişte. Prima victorie a fost obţinută în faţa unui sportiv din Târgu Mureş, iar a doua, împotriva unui sportiv de la Rapid Bucureşti.
Paul Magdaş a boxat la categoria 91 de kilograme, obţinând în primul meci o victorie la puncte împotriva unui pugilist din Suceava. A doua victorie a fost realizată înainte de limită, în faţa unui puglist de la Mureşul Târgu Mureş, iar semifinala a câştigt-o tot la puncte, adversar fiind un pugilist din Brăila. Finala i-a adus un adversar din Cernavodă, în faţa căruia a cedat la puncte.
„Atât Darius Forai, cât şi Paul Magdaş s-au confruntat cu probleme de sănătate înaintea acestui campionat, nefiind în formă foarte bună. Cu toate acestea au obţinut două medalii de argint, fiind un rezultat destul bun”, a declarat antrenorul Ioan Dragoş.
Săptămâna viitoare urmează la Satu Mare Campionatul Naţional de Box rezervat cadeţilor, unde CSM Zalău va fi prezent cu cinci pugilişti.
„Nu avem stabilit obiectiv de medalie, fiindcă toţi sunt începători, în primul an de cadeţi”, a mai precizat Dragoş.

Leave a Comment