Derby-ul codaşelor se joacă sub Măgura

Sâmbătă, ora 18, Sala „Silvania” din Şimleu

CS Phoenix Şimleu – CS Arcada Galaţi

Phoenix Şimleu Silvaniei a obţinut o singură victorie în campionat, în primele patru etape şi ocupă locul 9 în clasament, la egalitate de puncte cu adversara de sâmbătă, Arcada Galaţi. Formaţia gălăţeană este o nou-promovată, care a câştigat un singur meci în acest sezon, în prima etapă, 3 – 1 cu Universitatea Cluj. „Chiar dacă este o echipă nou-promovată, am înţeles că Arcada Galaţi vine cu gânduri mari la Şimleu. Noi suntem, însă, în criză de puncte şi vom face tot posibilul pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc. Atmosfera la echipă este bună şi nu ne confruntăm cu probleme de lot, în afară de Cristi Pop, care va reveni pe teren abia peste câteva luni”, a declarat antrenorul Şimleului, Mircea Abraham.
În etapa anterioară, Phoenix Şimleu a pierdut cu 0 – 3 pe terenul campioanei, CVM Tomis Constanţa, în timp ce Arcada Galaţi a cedat cu acelaşi scor, pe teren propriu, în faţa Unirii Dej.
Partida dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi Arcada Galaţi este programată sâmbătă, de la ora 18, în Sala „Silvania” din Şimleu Silvaniei şi va fi oficiată de Adrian Paşcan (Târgu Mureş) şi Dinu Olăhuţ (Baia Mare).

Leave a Comment