Datele ultimelor trei etape din Liga Naţională de handbal au fost modificate

Ca jucătoarele convocate la lotul naţional de senioare al României să nu acuze o stare de oboseală în timpul acţiunii pe care o va desfăşura echipa naţională începând cu data de 20 noiembrie, selecţionerul Gheorghe Tadici a cerut modificarea datelor ultimelor trei etape din acest an

Prima acţiune a echipei naţionale feminine de handbal a României, de la numirea noii conduceri tehnice, a fost finalizată duminică, odată cu încheierea ediţiei din acest an a Trofeului Carpaţi, turneu câştigat de naţionala ţării noastre. „Tricolorele” conduse de Gheorghe Tadici, secondat de Florin Pera şi Bogdan Burcea, au fost împărţite în două echipe, România A şi România B, prima reprezentativă a ţării noastre câştigând toate cele trei partide susţinute: 37 – 25 cu România B, 31 – 22 cu Ucraina şi 26 – 20, în ultimul meci, cu Ungaria.
Jucătoarele au revenit luni la echipele de club, iar Liga Naţională continuă în această săptămână cu etapa a V-a, urmând ca până la finalul anului să se mai dispute trei etape, nu patru cum fusese programat iniţial. Modificarea a fost făcută la cerinţa selecţionerului Gheorghe Tadici, în beneficiul echipei naţionale, ca jucătoarele să nu acuze o stare de oboseală la acţiunea viitoare a lotului naţional. Şi datele ultimelor trei etape din acest an au fost modificate, astfel că, runda cu numărul şapte, programată în data de 4 noiembrie, a fost devansată pentru data de 31 octombrie. Etapa cu numărul opt, din data de 11 noiembrie, se va juca în 7 noiembrie, iar etapa a IX-a, care era ultima etapă programată să se desfăşoare în acest an, a fost amânată pentru luna ianuarie a anului viitor.
Acţiunea viitoare a lotului naţional se va încheia cu participarea României la Campionatul European din Serbia, programat în perioada 2 – 17 decembrie.

Leave a Comment