Dana Babeanu si Georgiana Coadalata raman la HC Zalau

Dana Babeanu si Georgiana Coadalata raman la HC ZalauIn urma unei discutii pe care presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a avut-o saptamana trecuta cu directorul general al Oltchimului, Constantin Roibu, oficialii clubului din Zavoi au decis sa prelungeasca imprumutul jucatoarelor Dana Babeanu si Georgiana Coadalata la echipa zalauana

Desi dupa terminarea editiei 2008 – 2009 a Ligii Nationale de handbal feminin au aparut anumite zvonuri potrivit carora Oltchim Ramnicu Valcea nu va mai dori prelungirea imprumutului jucatoarelor Dana Babeanu si Georgiana Coadalata cu HC Zalau, cele doua handbaliste vor evolua si in sezonul viitor pentru gruparea zalauana. Presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a purtat o discutie, saptamana trecuta, cu directorul general al Oltchimului, Constantin Roibu, in urma careia s-a luat decizia ca cele doua handbaliste sa evolueze si in sezonul viitor pentru gruparea de la poalele Mesesului. Trebuie mentionat ca si managerul echipei HC Zalau, Gheorghe Tadici, prezent saptamana trecuta la turneul final de junioare III, de la Ramnicu Valcea a avut unele discutii cu directorul general de la Oltchim, in ceea ce priveste viitorul celor doua jucatoare. Am avut o discutie cu directorul general al Oltchimului (n.r. Constantin Roibu) si am insistat pentru prelungirea imprumutului jucatoarelor Babeanu si Coadalata, insa decizia finala a fost luata dupa o discutie pe care a avut-o domnul Marc cu directorul Oltchimului. Pe Coadalata am putea-o avea chiar mai mult de un an, fiindca la anul ii expira contractul cu Oltchim si ar putea semna direct cu noi, a declarat managerul Gheorghe Tadici. La gruparea zalauana ar putea ajunge in aceste zile doua nume noi. Este vorba de Crina Ailincai, despre care Tadici spune ca este cel mai bun produs al Centrului Olimpic de la Ramnicu Valcea. Jucatoarea a semnat deja cu noi, insa la licitatie a licitat-o Valcea. Oricum, sper sa ramana la noi, chiar daca s-ar pune problema unui imprumut de la Valcea. Tot in aceasta saptamana ar putea fi finalizat si transferul junioarei Andrada Trif, de la Extrem Baia Mare, jucatoare pe care si-o doreste si HCM Baia Mare. Suntem in posesia actelor, dar jucatoarea este dorita si de HCM Baia Mare. Sper totusi sa o putem legitima noi, a declarat Tadici. Desi nu a dorit sa dezvaluie deocamdata numele acestora, Gheorghe Tadici a mai precizat ca, incepand de luni, cand este programata reunirea lotului, sunt asteptate in probe inca 2 – 3 jucatoare. Este o saptamana decisiva din punctul de vedere al unor transferuri. Orice se poate intampla. Chiar daca se vor mai putea transfera jucatoare si dupa inceperea campionatului, este foarte important sa avem de la inceputul pregatirii intreg lotul cu care vom aborda noul sezon, a concluzionat managerul echipei zalauane. Aflate la final de juniorat, zalauancele Mihaela Cheta si Andreea Tamas au semnat cu HC Zalau.

Santamarean asteapta in continuare un semnal de la o alta echipa

Folosita destul de rar de managerul Gheorghe Tadici in sezonul 2008 – 2009, portarul Cristina Lia Santamarean si-a exprimat in aceasta vara dorinta de a parasi clubul zalaun. Insa, pana in prezent nici o echipa nu si-a aratat interesul fata de handbalista. Totusi, in cazul in care va fi vreun club interesat de serviciile portarului zalauan, managerul Gheorghe Tadici a declarat ca nu se va opune unui eventual transfer. Santamarean si-a exprimat dorinta de a pleca la alta echipa. Inca nu au venit oferte pentru ea, dar, daca va fi sa plece la alta echipa, nu ma voi opune, a declarat Gheorghe Tadici.

Leave a Comment