Copiii jandarmilor sălăjeni, medaliaţi la „Naţionalele” de karate-do shotokan

Printre cei peste 400 de sportivi prezenţi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate-Do Shotokan, desfăşurat recent la Târgu Secuiesc s-au regăsit şi sportivi din cadrul Clubului Dani-San Zalău. Aceştia au avut o evoluţie onorabilă, obţinând 16 medalii, dintre care, patru de aur, trei de argint şi nouă de bronz.
O parte dintre cei medaliaţi sunt copii ai unor cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, în frunte cu Dan Chiş, cel care este chiar preşedinte şi antrenorul clubului de karate. Fiul acestuia şi alţi trei copii ai unor cadre din IJJ Sălaj s-au întors cu trei medalii de aur şi una de argint de la Campionatul Naţional de Karate-Do Shotokan, cei patru fiind Andrei Chiş, Mihail Chiş, David Almaş şi Samuel Benţa.
Pe pagina de facebook a Jandarmeriei Sălaj apare un mesaj în semn de recunoştinţă faţă de antrenorul Dan Chiş, dar şi faţă de copiii care s-au întors medaliaţi de la Târgu Secuiesc.
„Pentru că excelenţa poate fi atinsă oricând, oriunde şi în orice moment, ca rezultat al unor eforturi şi autodepăşiri, ne simţim mândri că printre noi, jandarmii sălăjeni, există oameni care, prin rezultatele deosebite, leagă trecutul de prezent şi prezentul de viitor. Snsei Dan Chiş (centura neagră 4 dani, campion european şi mondial) continuă seria rezultatelor cu care ne-a obişnuit, de data aceasta prin elevii pe care-i pregăteşte în cadrul Clubului Sportiv Dani-San Zalău”, este mesajul postat pe site-ul de socializare.
IJJ Sălaj face referire şi la Pal Brigitta, reprezentanta Clubului Sportiv Seiko Zalău, elevă în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni, care, în acest moment se află în practică la IJJ Sălaj. Multiplă medaliată la ediţiile din anii anteriori a „Naţionalelor” de Karate Tradiţional-Fudokan, zălăuanca a obţinut calificarea şi la finala din acest an, obţinând două locuri doi şi în loc I la faza zonală.

Leave a Comment