Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, locul doi la „Cupa Performanţei”

Şimleu Silvaniei a fost zilele trecute gazda ediţiei a XVIII-a a „Cupei Performanţei” la cercuri tehnico-sportive, competiţie ce se regăseşte în calendarul activităţilor extracuriculare regionale şi interjudeţene al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, la poziţia 1437. Competiţia a fost organizată de Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, în colaborare cu CS Omega Şimleu Silvaniei, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi cu sprijinul Primăriei Şimleu Silvaniei.
Au fost prezenţi sportivi de la palate şi cluburi ale copiilor, dar şi alte cluburi sportive partenere din Bihor, Satu Mare, Maramureş şi Sălaj, care s-au întrecut în probe de kumite individual. Pentru sportivii palatelor şi cluburilor copiilor, acest concurs a constituit şi o evaluare finală a activităţilor pe parcursul semestrului II.
În urma întocmirii clasamentului final, prima poziţie a fost ocupată de Palatul Copiilor din Oradea, în timp ce Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei s-a situat pe poziţia secundă. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Clubul Good-Dragon din Marghita. De la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei s-au remarcat: Maia Pop, Raul Pop, Gabriel Cionca, Eduard Man, Marius Cherecheş, Andrei Brisc, George Satmari, Laur Lupuţ, Marius Ilinca şi Raul Maier.
Sportivii de la CS Dani-San Zalău s-au clasat pe locul patru în clasamentul general, prin evoluţia deosebită a sportivilor Ştefania Costea, Mihail Chiş, Erik Sava, Andrei Chiş, Darius Goron şi Andrei Creţ.
La competiţia de karting au evoluat bine şimleuanii Vasile Grecu şi Gabriel Roşu, ambii coordonaţi de profesorul Daniel Juca.
Gheorghe Pop, coordonatorul Cercului de Karate de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, a ţinut să-i felicite la final pe toţi sportivii sălăjeni pentru rezultatele obţinute şi să mulţumească în acelaşi timp celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment.

Leave a Comment