Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României se decide duminică

Unirea Mirşid şi Rapid Jibou se întâlnesc pentru a doua oară consecutiv în finala fazei judeţene a Cupei României, programată duminică, la ora 18, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a programat duminică, 11 iunie, finala fazei judeţene a Cupei României, la o săptămână după ce a fost stabilită campioana judeţului Sălaj la fotbal. Câştigătoarea Ligii a IV-a, Dumbrava Gîlgău, nu a ajuns în ultimul act al Cupei României, fiind învinsă în semifinală cu scorul de 2 – 3 de Unirea Mirşid, cea care a câştigat şi în sezonul trecut faza judeţeană a competiţiei. În cealaltă semifinală, Rapid Jibou a dispus cu 7 – 4 de Steaua Cosniciu.
La fel ca în ediţia trecută, finala Cupei României se va disputa între Unirea Mirşid şi Rapid Jibou. Anul trecut, trofeul a fost adjudecat de echipa din Mirşid, care s-a impus cu scorul de 6 – 3 la general, după ce scorul a fost 1 – 1 la finalul celor 90 de minute şi 2 – 2 după cele două reprize de prelungiri.
Ambele echipe îşi doresc foarte mult să câştige trofeul, mai ales că titlul judeţean a ajuns în acest an la Dumbrava Gîlgău. În campionat, Unirea Mirşid a terminat pe locul trei, după ce a pierdut în ultima etapă cu scorul de 3 – 4 duelul de pe teren propriu cu Dumbrava Gîlgău, iar Rapid Jibou a ocupat poziţia secundă, câştigând cu scorul de 3 – 1 pe terenul echipei CS Hida.
Finala Cupei României dintre Unirea Mirşid şi Rapid Jibou este programată duminică, la ora 18, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Leave a Comment