Bulgarul Dobromir Dimitrov s-a alăturat campioanei României

Lotul campioanei României Volei Municipal Zalău este compus din 12 jucători, după ce la începutul acestei săptămâni, sub comanda antrenorilor Marian Constantin şi Bongdan Nicolae a ajuns şi coordonatorul bulgar, Dobromir Dimitrov.
„Prima impresie este foarte bună. Îmi place foarte mult echipa, îmi plac colegii, antrenorul, oraşul este frumos, totul este bine organizat aici”, a precizat voleibalistul bulgar, care speră să câştige cât mai multe trofee în noul sezon cu formaţia de la poalele Meseşului.
„Scopul nostru este să evoluâm cât mai bine şi să câştigăm toate trofeele puse în joc. Sper să şi reuţim acest lucru”.
Dimitrov a mai activat la două echipe din Bulgaria, Pirin Balkanstroy şi CVC Gabrovo, iar în sezonul trecut a activat la Sir Safety Perugia (Italia). Ultima echipă la care a evoluat coordonatorul bulgar este Arman Arkadan (Iran). În 2014, Dimitrov a evoluat şi la CSM Bucureşti.
Dobromir Dimitrov a participat în 2012 cu naţionala Bulgariei la Jocurile Olimpice de la Londra.
Volei Municipal Zalău efectuează în această perioadă pregătire fizică pe Stadionul Municipal „Gheorghe Guşet”, iar în zilele următoare, voleibaliştii pregătiţi de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae vor începe antrenamentele tehnico-tactice.
Săptămâna viitoare este aşteptat la echipă şi căpitanul Leonardo Dal Bosco.

Leave a Comment