AJF Sălaj organizează ediţia a II-a a Galei Fotbalului Sălăjean

Organizată în premieră în 2018, Gala Fotbalului Sălăjean va avea loc şi în acest an, în organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj. Preşedintele Daniel Sabou, ne-a precizat că a trimis şi în acest an o invitaţie reprezentaţilor FRF pentru a trimite un reprezentant la evenimentul de la Zalău, în 2018 fiind prezent Felix Grigore – manager de competiţii în cadrul FRF.

La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai cluburilor afiliate la AJF, iar în cadrul evenimentului vor fi premiaţi cel mai bun conducător de club, cel mai bun antrenor, cel mai bun portar, cel mai bun jucător, cel mai bun junior cel mai bun arbitru şi cel mai bun arbitru asistent.

„O parte dintre oamenii de fotbal au afirmat după prima ediţie ca a fost organizată doar aşa, pentru că era înainte de alegeri şi să dea bine pentru delegaţi, deşi nu s-a pus problema în acest fel. Am spus de la început că este un proiect nou, pe care l-am gândit împreună cu colaboratorii mei şi vreau să-l organizăm în fiecare an”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

Conducerea AJF a lăsal la latitudinea delegaţilor cluburilor afiliate să facă propuneri la fiecare secţiune, cei mai buni urmând a fi stabiliţi în funcţie de nominalizările cluburilor.

Gala Fotbalului Sălăjean va avea loc vineri, de la ora 17, la Restaurant Transilvania.

 

Leave a Comment