Adversari din Maramureş şi Bistriţa-Năsăud pentru campioana Sălajului

Chiar dacă, iniţial s-a stabilit ca echipa care va câştiga Liga a IV-a Sălaj să înfrunte campioana judeţului Bihor, un adversar cât se poate de incomod, situaţia s-a schimbat radical în ceea ce priveşte organizarea meciurilor de baraj din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Federaţia Română de Fotbal a schimbat modul de organizare, urmând să aibă loc mini-turnee de baraj, între reprezentantele a trei judeţe. În urma tragerii la sorţi, campioana Sălajului se va duela cu reprezentantele judeţelor Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.
În Sălaj, lupta pentru titlul judeţean se dă între Sportul Şimleu, liderul la zi şi Rapid Jibou, ocupanta locului secund, ambele echipe aflându-se la egalitate de puncte.
Atât în Maramureş, cât şi în Bistriţa-Năsăud, campionatul Ligii a IV-a este alcătuit din două serii. În Maramureş, în cele două serii conduc CSM Sighetu Marmaţiei şi ACS Recolta Săliştea, iar în Bistriţa-Năsăud, Silvicultorul Maieru şi Progresul Năsăud, ambele, însă, aflându-se la distanţă mică de puncte de ocupantele locului secund.
Meciurile la mini-turneele de baraj se vor desfăşura după sistemul „fiecare cu fiecare”, urmând ca ocupanta primului loc la finalul tuturor jocurilor să câştige dreptul de a evolua în sezonul 2020 – 2021 în Liga a III-a. În cazul în care ocupanta primului loc nu se va înscrie în Liga a III-a până la începerea noului sezon competiţional, locul acesteia va fi luat de ocupanta poziţiei secunde la mini-turneul de baraj.
Fiecare echipă a primit un număr în urma tragerii la sorţi, Sălajul având numărul 1, Bistriţa-Năsăud, numărul 2, iar Maramureş, numărul 3. În prima zi a mini-turneului se vor duela reprezentantele judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. În a doua zi este programat duelul dintre Sălaj şi Bistriţa-Năsăud, iar în ziua a treia, Sălajul va juca împotriva Maramureşului.

Leave a Comment