Acţionari din Bihor la FC Zalău

După aproape zece ani de la promovarea echipei FC Zalău în Liga a III-a, conducerea clubului a anunţat în mod oficial la începutul anului să intră în cursa pentru promovarea în eşalonul secund. Era un obiectiv destul de îndrăzneţ, mai ales că echipa din Sibiu, FC Hermannstadt, ocupanta primului loc şi la acea vreme, avea un avans de cinci puncte, dar şi un buget mai mare decât la clubului zălăuan. Practic, clubul din Sibiu era mai pregătit din toate punctele de vedere pentru a promova în Liga a II-a.
După doar câteva etape, FC Zalău şi-a diminuat aproape în totalitate şansele la promovare, iar acum, „alb-albaştrii” riscă să termine sezonul chiar în afara podiumului.
Autorităţile locale au aprobat pentru sezonul viitor un buget mai mare decât în actuala ediţie, iar preşedintele Ioan Morar a afirmat că FC Zalău va fi în sezonul viitor o candidată certă la promovarea în Liga a II-a. Odată cu finalul acestui sezon, clubul zălăuan îşi va schimba şi acţionariatul, la FC Zalău urmând să ajungă doi oameni de afaceri din judeţul Bihor. Potrivit unor surse apropiate clubului, noii acţionari deţin o agenţie de impresariat sportiv.
„Într-adevăr, va veni un acţionar puternic la club, dar, deocamdată totul este la stadiul de discuţii. După ce vom semna contractul, vă vom dezvălui şi numele acestuia”, a precizat preşedintele clubului FC Zalău, Ioan Morar.

One Thought to “Acţionari din Bihor la FC Zalău”

  1. Anonim

    Foarte bine ca vin actionari la fc zalau are nevoie fc zalau de oameni de fotbal care sa iubeasca fotbalul si sa bage bani in club si fc zalau hai fc zalau

Leave a Comment