Director nou la Casa Judeţeană de Pensii

Predare de ştafetă la Casa Judeţeană de Pensii Sălaj, unde fotoliul de director a fost preluat, începând de luni, 21 martie, de către Marius Ilie Stanciu. Pe lângă atribuţiile cuprinse în fișa postului, el va îndeplini și atribuțiile aferente funcției de conducere de director executiv, până la ocuparea postului în condiţiile Legii nr. 188 din 1999.

În vârstă de 37 de ani, noul director este membru PSD şi a ocupat, până recent, postul de şef Serviciu Stabiliri Prestaţii din cadrul instituţiei. A absolvit la Oradea Facultatea de Științe Economice – profilul Economic, specializarea Marketing și are un master în Administrație Publică, la Universitatea “Vasile Goldiş” Arad.
În ceea ce îl priveşte pe fostul director, Liciniu Onuţ Pop, acesta a revenit în funcția publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Accidente de Muncă și Boli Profesionale.

Alte articole

17 Thoughts to “Director nou la Casa Judeţeană de Pensii”

 1. Ca in vremuri de mult apuse

  Partidul in tot si in toate.

  1. Anonim

   Ca sa vezi !Director nou!? Obiceiuri vechi!Am fost in 21 martie pe la casa dumneavoastra, Domnule Director!Asa , un amarat din multime, dupa ajutor de inmormantare. Un amarat in haine negre. La rand vreo 20 de persoane, unele de dimineta , altele printre care si euvenite pe la 10. In hol un cuplu pe la 40 de ani, nu pareau niste amarati, S/au giugiulit putin asteptand, credeam ca au venit sa isi ia o cafea.A sosit un fluturas

   Am fost pe la casa dumneavoastra in 21 martie. La rand la casierie vreo 20 de persoane, amarate, modeste, obosite, trecusera printr/o inmormantare…era evident.In hol , un cuplu la 40 de ani, s/au giugiulit putin, credeam ca au intrat sa isi ia o cafea, dar nu, asteptau pe cineva.
   peste putin timp a aparut un fluturas

   de bugetar, a intrat in casierie fara nicio problema, peste doua minute a chemat si doamna proaspat giugiulita, a incasat ceva bani, timp in care amaratii asteptau….iese fluturasul…iese casiera afectata si sictirita…asteptam…revine…luam amaratii aia de bani, ajutor de inmormantare…aflam din mers ca s/a schimbat directorul….si ce daca?Poate veni director si mama mea din groapa, daca e numita politic nu o cred, nu o mai cred.Fluturas!? Ai avut un sfarsit de saptamana placut?Ai tai sunt bine?…Sanatosi!?

   1. Anonim

    As putea rescrie…as putea reformula…dar la ce bun!?…cine vrea intelege!

 2. Anonim

  Un director interimar este schimbat cu un alt director interimar ?

  1. Anonim

   Da matale, Domnule Stanciu, de/al ciu esti …din TOGO!?…celalat interimar era si el un pui de director!

   1. Anonim

    Dar matale, domnule Stanciu, de/al cui esti din Togo!?…celalalt interimar era si el un pui de director!

 3. Anonim

  casa de pensii este proprietate psd? de la pis chilotas la slugile lui marc tot inainte vai de tine tara!

 4. Anonim

  Bun, am văzut înscăunări pe posturi, dar RECALCULĂRI de pensii la „paștele cailor”?

  1. Anonim

   uite poti sa mergi la noul director care inainte de numire raspundea de recalculari. vei vedea ce mare profesionist in ghilimele este acest psdist

 5. directoru

  Tat felu de ciumeti cu scolile facute pe la Mitrita Cantemir, Vasile Joldis, Spiru, in localitati obscure. Niciodata nu au dat un examen adevarat in toata viata lor. Si la fel se intampla la nivel macro si la nivel micro. In curand ajungem in faliment, ca tara…

 6. noul director este membru PSD

  si e destul!
  poti trage apa !

 7. Anonim

  POSTURI CISTIGATE LA RULETA SI NICDECUM PE BAZA DE CONCURS SI COMPETENTA

 8. Anonim

  Ieri in timpul programului,noul director,cu Duster-ul din dotare,era la cumparaturi la Lidl.FIINCA POATE !

 9. Anonim

  FIINCA. VAI VAI CE FOAME TI-A FOST AI SI MANCAT O LITERA 🙂

  1. Anonim

   Esti tare
   Bade…litera aia ii reda rangul Baronetului de la Casa de pensii…

Leave a Comment