USR Sălaj sancționează conducerea de la centru: “O măsură extremă, nepotrivită!”  

Peste 100 de membri ai Uniunii Salvați România (USR), printre care nouă senatori și deputați, un europarlamentar, șefi județeni și consilieri locali, au semnat o scrisoare deschisă adresată conducerii partidului, document în care acuză o „execuție politică”, după excluderea Olimpiei Ardelean, membru USR București, cea care a sesizat că anumite liste cu semnături pentru inițiativa ’’Fără penali în funcții publice’’ prezintă nereguli.  Listele cu semnături ale iniţiativei <<Fără Penali>> care au avut probleme, au fost eliminate imediat din dosare, iar Olimpia Ardelean a fost exclusă din partid după ce a fost reclamată de 15 colegi pentru jigniri’’, anunţă USR, într-o postare pe Facebook. Semnatarii lansează un șir întreg de acuzații legate de activitatea echipei lui Dan Barna. Președintele filialei județene USR Sălaj, Cristian Viașu, a declarat pentru Magazin Sălăjean faptul că semnarea acestei scrisori înseamnă, de fapt, un semnal de alarmă împotriva unei măsuri nepotrivite luate în privința unui coleg, membru de partid.

“În ședința de Birou Național al Uniunii Salvați România de miercuri, care, din cauza numărului mare de puncte de pe ordinea de zi s-a întins până după ora 22, au fost luate în discuție și o serie de sesizări interne. Una din ele a avut ca soluție excluderea din partid a colegei noastre, Olimpia Ardelean, membră în filiala București. Reacția unor colegi care a dus la publicarea unei scrisori deschise a venit ca urmare a faptului că, în opinia lor, sancțiunea aplicată a fost prea mare în raport cu fapta judecată, aceștia cerând o rejudecare a sesizării respective”, a declarat președintele USR Sălaj, Cosmin Cristian Viașu.

5 Thoughts to “USR Sălaj sancționează conducerea de la centru: “O măsură extremă, nepotrivită!”  ”

  1. Anonim

    „Din greșeală în greșeală spre victoria finală!”

  2. Anonim

    Inceputul sfarsitului?

  3. Anonim

    Cine crede ca Uniunea Smintitilor Romani , poate face mai mult decat vorbarie goala , circ , delatiuni , deci mult zgomot pentru nimic , este prostul prostilor , idiotul idiotilor !

    1. g3o

      Si tu esti un mare dobitoc psdist!

  4. I.C.

    Convingerile mele sînt de dreapta și așa votez din ’90, de cînd 85% vota cu criminalul Iliescu, dar mai puteți zice că Plusereu’ ariviștilor Cioloș și Barna reprezintă „noua clasă politică”, că cu ăștia „ai cu cine”? Plăvanul de Barna nici atît nu a înțeles din politica eficientă, că-i marginalizezi în cadrul partidului pe cei care nu-ți convin, îi reduci la tăcere astfel, pleacă ei singuri cu timpul dacă nu le convine, nu te expui, nu-i excluzi ridicîndu-ți fustele-n cap în piață! Bătălia pentru dominare în Plusereu, imaturitatea și gafele sistematice s-ar putea să pună sub semnul întrebării accederea lor în Parlament. Nici într-un caz nu vor forma ei guvernul!

Leave a Comment