Tiberiu Marc, Sergiu Panie şi Szilagyi Robert vor conduce judeţul în următorii patru ani

Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean, desfăşurată duminică, 26 iunie, a stabilit, prin votul consilierilor judeţeni validaţi, conducerea judeţului Sălaj pentru următorii patru ani. Cu 21 voturi pentru şi zece împotrivă, Tiberiu Marc a fost reales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, vicepreşedinţi fiind aleşi, cu acelaşi număr de voturi, Sergiu Panie (PSD) şi Szilagyi Robert (UDMR).

Componenţa Consiliului Judeţean

Comisia de validare a fost formată din Dari Toma – preşedinte, Pop Gheorghe – secretar şi Valeriu Crişan- membru.

Consiliul Judeţean Sălaj are în componenţă 31 consilieri, din care 12 din partea PSD, 10 PNL, 7 UDMR şi 2 UNPR.

Lista consilierilor judeţeni, aşa cum au fost validaţi, în ordine alfabetică:

Ardelean Nicolae –PNL, Asztaloş Florin Iosif –PNL, Balint Liviu Ioan – UNPR, Berek Ştefan – UDMR, Capîlnaşiu Radu –PNL, Cernucan Lorena – PSD, Chiş Filonaş – PSD, Ciunt Ionel – PSD, Crişan Valeriu – PNL, Csoka Tiberiu – UDMR, Dari Toma – UDMR, Demle Alin -PSD, Domokos Francisc –UDMR, Ghiurco Dan – PSD, Gorgan Dorin – UNPR, Iepure Ioan – PNL, Maghiu Paul – PNL, Marc Tiberiu – PSD, Margin Gabriel – PNL, Neaga Florian – PSD, Nistorescu Radu – PNL, Opriş Alin – PSD, Panie Sergiu –PSD, Pop Emeric – UDMR, Pop Gheorghe – PSD, Raţiu Viorel –PSD, Szabo Ioan –PNL, Sjoka Attila –UDMR, Szilagyi Robert –UDMR, Zaharia Marcel –PNL

Consilierii au fost votaţi prin vot secret. Au fost aleşi şi liderii partidelor politice în Consiliul Judeţean. Din partea PNL lider este Gabriel Margin, PSD – Tiberiu Marc şi UDMR Szilagyi Robert. 

 „Retraşii” de pe listele de candidaţi PNL şi UNPR

 Lucian Bode, Septimiu Ţurcaş şi Dinu Iancu Sălăjanu s-au retras, făcând loc celor care au urmat în ordine, pe listele PNL. La UNPR, Ciordaş Alin şi Mircea Abrudan au fost excluşi din partid, implicit şi de pe liste, alături de următorii trei aflaţi pe lista UNPR care au semnat, mai mult sau mai puţin voit, retragerea, făcând loc celui de-al şaptelea propus, Dorin Gorgan. Ionel Ciunt, primarul ales al municipiului Zalău şi Dan Giurco, alesul Jiboului, deşi au candidat pe liste şi au fost aleşi în funcţia de consilier judeţean, trebuie să se retragă  în următoarele zile întrucât, conform legii, nu pot ocupa două funcţii – cele pe care se află în acest moment – simultan.

Scandal pe tema comisiilor de specialitate

În şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean, majoritatea PSD – UDMR a decis să nu voteze niciun reprezentant al PNL pentru comisiile de specialitate, astfel încît comisiile au rămas necompletate la această dată în condiţiile în care legea obligă ca fiecare consilier judeţean să facă parte din cel puţin  o comisie de specialitate. Pentru aceasta, PNL a promis că va folosi toate pârghiile legale pentru a contracara ilegalităţile pe care le invocă, cu privire la aceste comisii dar şi a întregii constituiri a Consiliului Judeţean.

 

cj 168 cj 175 cj 177 cj 176 cj 180 cj 181 cj 184 cj 186 cj 178 cj 189 cj 191 cj 196 cj 194 cj 192 cj 198 cj 197 cj 200 cj 205 cj 203 cj 207 cj 208 cj 210 cj 214 cj 215 cj 221 cj 218 cj 223 cj 224 cj 226 cj 225 cj 228 cj 227 cj 230 cj 233 cj 234cj 060 cj 061 cj 062 cj 064 cj 065

20 Thoughts to “Tiberiu Marc, Sergiu Panie şi Szilagyi Robert vor conduce judeţul în următorii patru ani”

  1. ciumica rosu

    IACA DOVADA ASTEPTATA DE SALAJENI !…PRIMA GAFA DE PROPORTII A PREFECTULUI SI PUTERII ROSII-VERZI ….AU MUSCAT-O DIN PRIMA SEDINTA !….URMATORII 4 ANI VOM ASISTA LA O DICTATURA COMUNISTA FARA PRECEDENT DUPA 1989 1…..marc – denes and co , plus prefectul au incalcat deja legile tarii !…au convocat o sedinta nestatura in termen de 2 zile , nu 3 cum zice legea si mai apoi au validat comisiile de specialitate fara componenta legala a tuturor partidelor !…asta da munitie !..so pe ei salajeni !…so pe ei penelisti si oameni de dreapta !…pesedeudemereii au pasit / calcat cu stangul si cu stanga din primul minut dupa ce au pus din nou mana pe puterea di Salaj si Teleorman !…asa ca dragi salajeni Dumnezeu cu mila Lui ne mai poate salva !….dar oare nu asta ne-am dorit prin votul nostru , dat sau nedat ?

  2. Anonim

    este rusinos din partea lui Lucian Bode ca s-a retras! Cu alte cuvinte nu e de nasul lui sa fie doar consilier judetean, daca era presedinte atunci ramanea! Daca nu esti interesat sa te bati in Consiliul Judetean pentru ideile tale si pentru noi cei care te-am votat atunci de ce ne-ai mai dus de nas cu candidatura pentru Consiliul Judetean? Mai vezi tu ciuciu la toamna votul meu!

  3. Anonim

    Berek e un gooonoi uman, indiferent ce partid il propune!

  4. Anonim

    Salajul o sa dispara de pe harta, economic e varza, vai si amar cu acesti indivizi, cu interesele lor!

  5. Anonim

    sincer–n-as vrea sa fiu in locul niciunuia–sunt JALNICI TOTI–precum romii care CERSESC– HAI MAI FRAIERILOR DE ZALAUANI MAI AVETI PATRU ANI INCREDERE IN NOI ( asa zic si romii din Paris sau Londra–ce PROSTI SUNT ASTIA)– asa sunt si cei pe care pe care i-ati prezentat,,CER MILA (voturi) dupa care rad de noi ,isi urmaresc propriile interese si-i DOARE IN C..R de cetateni–RUSINE TUTUROR ASTIA NU-S POLITICIENI

  6. ANONIM

    sincer–n-as vrea sa fiu in locul niciunuia–sunt JALNICI TOTI–precum romii care CERSESC– HAI MAI FRAIERILOR DE ZALAUANI MAI AVETI PATRU ANI INCREDERE IN NOI ( asa zic si romii din Paris sau Londra–ce PROSTI SUNT ASTIA)– asa sunt si cei pe care pe care i-ati prezentat,,CER MILA (voturi) dupa care rad de noi ,isi urmaresc propriile interese si-i DOARE IN C..R de cetateni–RUSINE TUTUROR ASTIA NU-S POLITICIENI

  7. Anonim

    Lucian Bode cat ai platit autorizatie de constructie pentru pensiunea ta de la Valcău? Spune drept cata reducere a facut primarul de la Valcău pentru tine? E drept ca si Guţă fratele tău care este anchetat de Diicot are pensiune la Valcău? Cat a platit autorizatie de constructie? Cat a scris primarul si cât a plătit in adevar?

  8. Anonim

    SECURISTU REALES!

  9. Anonim

    Mai fraierilor , ce tot invocați ilegalități ca doar ați participat si ați jurat, ați avut reprezentant in comisia de validare :))) s a declarat legal constituit Consiliul județean

  10. Anonim

    Comisia s a validat la începutul sedintei. Ce a urmat…e bun urmat. E vorba de votul in comisiile de specialitate din cate vad iar astea au fost ultimele pe ordinea de zi se zice. Dintre liberali nu au ales pe nimeni. Cred ca pot face actiune in instanta.

  11. Anonim

    Gorgan UNPR, al 11-lea propus !

  12. Trahanache

    Avem doi vicepresedinti ciochisti, fapt ce ma face sa cred ca pentru a accede la acesta functie nu trebuie sa faci altceva decat sa-ti lasi ”cioc”, de restul se ocupa cine trebuie .

  13. Anonim

    CE VRETI PNELISTILOR,SA MAI DUCETI O DATA ROMANIA IN GARD,CUM ATI MAI FACUT-O,SI CUM O FACE ACUM PPE CU UE111

  14. 28 iunie 2016 at 14:04 - Reply

    Anonimule -cine a dus tara asta la rapa? din 90 incoace-„Noi nu ne vindem tara !” zicea Iliescu ,insa fanariotii lui FSN-isti ,PSDR-isti ,PSD-isti ,anume Nastase+Ponta+etc au dat-o gratis .Lasa tu PPE -ul si UE-ul ca nu putem compara cum o duc ei si ce saraci suntem noi.

  15. Anonim

    ANONIMULUI DE LA 14.04,SA MORI TU CA,CHIAR CREZI CEEA CE SCRII1 SI DACA NU AI AFLAT PANA ACUM ,TU O DUCI PROST CA SA O DUCA EI BINE-PPE-ISTII CARE SUNT LA PUTERE IN EUROPA-1

  16. Anonim

    Anonimului de la 18:38-PPE-isti nu inseamna basistii si ramura basista din PNL.Cu ajutorul cui s-a distrus industria si agricultura romaneasca ,care cat de cat mai facea concurenta cu cea occidentala?Nu cumva a nomenclaturistilor din PCR si parte din securistii care au fost la butoane dupa 90?Ne meritam soarta ,suntem un popor slab ,”plangacios” si divizat .De ce polonezii si ungurii au realizat atatea dupa 90 si noi am distrus ?

  17. Anonim

    SPER CA INTRE NOMENCLATURISTI L-AI INCLUS SI PE UTC-ISTUL FRUNTAS MRU-ALTMINTERI MARE LIBERAL-,IAR ARIPA BASISTA DIN PNL ARE STATE MAI VECHI IN PPE DECAT PNL1

  18. Anonim

    Este si MRU insa el era prea tanar imediat dupa 90 ca sa faca ceea ce au facut cei cu state vechi in PCR .Nu am nimic personal cu PPE-ul ,ce ma doare este ca ei prospera continuu iar noi saracim tot mai tare .Mafiotii italieni au fost de mult depasiti ca metode si averi ,de catre ai nostri care ne conduc,marea majoritate a lor indiferent din ce partide au facut sau fac parte.Inca odata ne meritam soarta.

  19. Anonim

    DOAR DE CATEVA ZILE SPUNEAM CA FAMILIA EUROPEANA A PNL-PPE-UL, DUCE UE IN GARD,SI UITE CA AZI MAI AM O CONFIRMARE.CEHIA SI POSIBIL OLANDA.

Leave a Comment