PSD Sălaj contestă procesul electoral de la Băbeni

Nemulţumiţi că au pierdut „la mustaţă” Primăria comunei Băbeni, social-democraţii au făcut o serie de sesizări atât la secţia de votare, cât şi la Biroul Electoral de Circumscripție şi la Biroul Electoral Judeţean.
Social-democraţii susţin că există o neconcordanţă între numărul buletinelor de vot utilizate şi numărul de voturi exprimate în secţia de votare de la Ciocmani. „Un buletin de vot este de negăsit. Între candidatul PSD şi cel al PNL este o diferenţă minimă, de unul sau două voturi, motiv pentru care am considerat că situaţia trebuie lămurită. Prin urmare, am cerut să se efectueze verificări şi să ni se ofere o explicaţie”, ne-a declarat Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj.
Nu au primit niciun răspuns edificator nici de la secţia de votare, nici de la Biroul de circumscripție ori de la BEJ, astfel că PSD Sălaj ia în calcul continuarea demersurilor la Biroul Electoral Central. „Nu ni se pare corect să nu primim niciun răspuns de nicăieri. Nici nu ştim care este diferenţa reală dintre cei doi candidaţi. Iniţial au fost şase voturi între candidatul nostru şi cel liberal, pentru ca la renumărare, diferenţa să se reducă la unul sau două voturi”, a subliniat Marc.
Acesta are convingerea că „ceva s-a întâmplat, de vreme ce după renumărare au apărut voturi pentru candidatul social-democrat”.
Buletinul de vot misterios ar putea da peste cap rezultatele alegerilor din comuna Băbeni. „S-ar putea ajunge la balotaj, situaţie în care alegerile vor fi realuate”, a mai spus şeful social-democraţilor.
Precizăm că în urma scrutinului din 5 iunie, fotoliul de primar în Băbeni a fost câştigat de către candidatul liberal Dorel Vancea, care a învins-o, astfel, pe reprezentanta PSD, Mariana Drăgan.

3 Thoughts to “PSD Sălaj contestă procesul electoral de la Băbeni”

  1. Anonim

    sa mai vina o data Ponta, sa salveze psd :))))

  2. Anonim

    si psd a renumarat si a renumarat si a renumarat pana a iest cum au vrut ei…..jenant

  3. Anonim

    Daca reluati alegerile vine si Dragnea? :))))))))))))))

Leave a Comment