PSD câştigă JIBOUL: Dan Ghiurco este noul primar

Jibouanii au decis: noul lor primar este Dan Ghiurco, candidatul Social –democraţilor la cea mai înaltă funcţie din oraş. Cu o diferenţă de peste 800 de voturi ( duminică la ora 23.30) Ghiurco a declarat că este bucuros însă că euforia a recut şi au început deja gândurile. “Nu avem timp prea mult să ne bucurăm. Trebuie să ne apucăm de treabă, sunt atâtea de făcut” ne-a declarat Dan Ghiurco, viitorul primar al Jiboului.

8 Thoughts to “PSD câştigă JIBOUL: Dan Ghiurco este noul primar”

  1. BRAVO DANE!!!!!! sa iti dea DUMNEZEU sanatate si putere de munca !!!!!! de mic ai fost un copil cuminte !!!!

  2. Anonim

    Sa speram ca nu o sa uiti ce ai promis in campania electorala cum se intampla de obicei dupa ce ajung in functii unii ,cand ai nevoie de sprijunul oamenilor sunt numai miere iar dupa aceea ….

  3. Como va face in continuare naveta la Zalau cu masina institutiei, fara ca cineva sa-l ia la intrebari. Poate va purta si lebenita cu aceeasi masina.

  4. elena

    Felicitari si spor la munca in urmatorii 4ani , apoi macar 3 mandate.Le meritati dupa cum va stiu.Va doresc un mandat fructuos in realizari

  5. O sa ne lipseasca de acum

    referirile la omniprezentul Como…

  6. Sursa

    Asteptam parchetul sa se autosesizeze cu privire la abuzurile pe care le- a facut Como , campanie cu masina ambulantei si naveta cu masina ambulantei. Cineva trebuie sa l ia la intrebari si pe aceasta mascota!

  7. cucu

    Abuzurile lui Balint nu se opresc aici. Coruptie, abuz…asta il caracterizeaza. Se vede cati il iubesc. Ar trebui sa isi dea demisia de la ambulanta si din fruntea partidului. Cine ii permite acestui mascarici sa faca naveta cu masina ambulantei?????? Asta este in stare sa faca naveta cu o ambulanta. Gata sa-si puna girofar si pe duster. Isi depaseste atributiile. Se baga peste toti directorii fara sa fie competent. Maine poimaine o sa dea indicatii asistentilor si medicilor ce tratament sa administreze. Unde sunt acum pupincuristii lui ???? Rusine de acest scor la alegeri al Unpr-ului. De la cap se impute pestele…… o vai de voi.

  8. adi

    Eu n-as mai ieși din casa de rușine.

Leave a Comment