PNL Sălaj „Sălăjenii au ajuns bătaia de joc a guvernului Ponta”

 

Deputatul Lucian Bode şi Valeriu Crişan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj, au susţinut joi o conferinţă de presă la sediul PNL din Zalău, pe tema alocării de fonduri potrivit Ordonanţei 28 din 2013, către judeţe. Lucian Bode a ţinut să sublinieze faptul că asistăm la cea mai mare bătaie de joc şi sfidare a cetăţenilor din judeţul Sălaj care au ales să adere la alte opinii politice în afară de cele aparţinând PSD. Prin repartizarea acestor fonduri, susţine deputatul, „mai mult de jumătate din sălăjeni au fost umiliţi de modul mizerabil în care guvernul hoţilor a decis, prin Ministerul Dezvoltării, să aloce bani către administraţiile locale. Astfel, cetăţenii care au ales să fie conduşi de primari PNL, au fost aspru pedepsiţi, primăriile conduse de primarii PNL (18 primării) primind cinci la sută din totalul fondurilor, respectiv 2 milioane de lei, în timp ce primăriile PSD au primit felia cea mare, nu mai puţin de 26 de milioane de lei din totalul de 40 milioane disponibile. Până şi primăriile conduse de edili aparţinând UDMR au primit mai mult, 6 milioane de lei. Deputatul Bode a dat exemplu comuna Someş Odorhei care a primit mai mulţi bani decât au primit toate primăriile conduse de primari PNL, sau banii alocaţi unui alt proiect gata finalizat şi recepţionat, respectiv drumul Nuşfalău-Plopiş, peste 4 milioane de lei. „Dacă discutăm de alocări de fonduri de milioane, pentru proiecte deja recepţionate, atunci avem de-a face cu o ilegalitate, o hoţie”, a subliniat Lucian Bode. Cei doi reprezentanţi PNL au spus că preşedintele CJ Sălaj nu este străin de situaţie şi că este evident că aceşti bani au fost acordaţi de către Guvern prin Ministerul Dezvoltării, în urma unor consultări cu liderii PSD din judeţ, dar şi cu primarii sau alte persoane cu funcţii importante aparţinând PSD Sălaj. Copreşedintele PNL filiala judeţeană, a mai menţionat că nici viitorul, în aceste condiţii şi sub guvernarea actuală, nu arată deloc bine. Pentru anul viitor, PNL se preconizează că va primi 1,8 la sută din totalul fondurilor iar pentru 2017, zero lei. Deputatul Lucian Bode a mai spus că aceasta este prima acţiune pe care PNL Sălaj o face, informarea opiniei publice, însă vor urma şi demersurile oficiale care să ofere acestei formaţiuni şi prin ea, cetăţenilor din Sălaj, o explicaţie argumentată a acestei discriminări.

 

13 Thoughts to “PNL Sălaj „Sălăjenii au ajuns bătaia de joc a guvernului Ponta””

  1. Anonim

    Toti santeti o apa si-un pamant . Mi-e scarba de voi .

  2. tu ce ai dat cand ai fost ministru ?????,,,ati taiat 25 la suta din salarii si acuma bati din gura cu nerusinare !!!! ce ai facut tu pentru salajeni ???? ai mai roade un os cativa ani !!!!!mare nerusinare !!!!

  3. Anonim

    D le specialist mare ministru in economie, explica oamdnilor si pentru ce z au dat bNii. Logic ca primarii pnl daca nu au avut proiecte de investitii nu au primit bani pt ceea ce spui tu au fost fonduri pt proiectele pe ordonanta 28 le care guvernul din care si tu ai facut parte le a blocat. De ce nu va mandriti cu primarul din galgau care a reusit performanta sa construiasca 3 sedii de primarie, cu blegu ala din babeni care de 14 ani n a facut decat 500 metri devdrum cu 15 miliarde, cu ala din zimbor care a colorat in albastru toata comuna fara sa depuna vreun proiect cu ala din dragu mai penal ca ma sa etc. Foarte istet esti bode si crisan mare fraier sa se plaseze langa. E target de partid sa vorbiti aberatii in conferinte de presa platite?

  4. Anonim

    Ai dreptate amindoi sunt 0 fara Septimiu si Radu se lauda dar????????

  5. X

    TREBUIE DOI CA SA SPUNA NISTE PROSTII ?

  6. Anonim

    abia va asteptam sa ne mai mutilati salariile cu 25 la suta si pensiile! bazati va pe noi, va alegem sigur!!!!

  7. Anonim

    Bode lasa ne, lasa ne!!

  8. Anonim

    Tupeisti mai sunte-ti PNListilor, voi ce-ati facut pentru salajeni, ati uitat ca ati taiat salariile si pensiile oamenilor, acum darimati garajele oamenilor fara nici o rusine. Vreti la putere sa se aleaga praful de acest judet? Cu cine iesiti in fata, cita rusine. Dar toti sunteti din acelasi aluat facuti.

  9. Anonim

    Va plinge-ti acuma,vreti sa aratati cit va pasa de cetateni. Ne-ati convins ,suferiti dupa putere. Vreti votul nostru cu siguranta il veti obtine dupa masacru practicat de voi PNL taieri de pensii , salarii, darimari de garaje binenteles in zonele cu interes pentru edilii nostrii PNListi.
    Taieti in carne vie cind aveti putere,
    Cita nesimtire sa iesiti cu astfel de incompetenti in fata. Cine va mai da importanta? Rusine cu astfel de oameni si astfel de partid. Salajeni treziti-va, Cind a-ti dus bine cu penelistii la putere?

  10. Anonim

    Salajenii o duc foarte bine de cind guverneaza Ponta, Acest om nu a trintit la pamint cetateanul de rind precum ati facut voi si faceti in continuare. A dat tot ce voi ati taiat. Uitati-va in primul rind la partidul vostru cu cita usuratate aplica un interes personal a fiilor edililor acestui partid in detrimentul cetateanului de rind, aplicind legea darimarii garajelor. pe care ne-am plictisit s-o vedem in fiecare zi in ziarul vostru. Asta cum se numeste domnilor de la PNL. Aceasta e bataie de joc in orasul acesta unde detine-ti puterea. Veniti sa va votam. Rusine cu astfel de oameni.

  11. Anonim

    V-a trimis Raducu cu astfel de plingeri? Ni s-a facut dor de taieri de salarii si pensii. N-ati incetat niciodata sa luati masuri dure pentru omul de rind. Grabiti-va , va vom alege,

  12. Anonim

    Voi cind aplicati masuri drastice pentru cetateni nu va este rusine? Ne plingem la voi care conduce-ti acest oras in frunte cu Capilnasiu dar nu aveti suflet. Taieti in carne vie in noi lipsiti de putere . In curind vom putea si noi sa ne exprimam.

  13. Anonim

    Salajenii si in special zalauanii au ajuns bataia de joc al PNL. Clujul, orasul cu un mare renume nu face masacru care-l face in Zalau domnul primar Capilnasiu, liderul fruntas PNL.Noi suntem deja bataia de joc al PNL si suntem indignati de acest lucru.

Leave a Comment