Liberalii rămân cu orice preţ la guvernare

“Partidul Naţional Liberal se disociază clar de orice troc politic încheiat cu Traian Băsescu, întrucât România nu are nimic de câştigat în urma unui acord politic cu un preşedinte ilegitim”, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Valer Crişan, secretarul coordonator al PNL Sălaj.
Declaraţia vine în contextul propunerilor de către Victor Ponta a Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA şi a lui Daniel Morar, la conducere Parchetului General.
“În cei şase ani pe care doamna Kovesi i-a petrecut în fruntea Parchetului General nu a făcut decât să instrumenteze anumite dosare politice. Noi, cei din PNL, nu dorim decât să scoatem justiţia de sub influenţa politică a preşedintelui Traian Băsescu”, a mai spus Crişan, care a ţinut să precizeze că partidul din care face parte va prelua Ministerul Justiţiei cu condiţia retragerii celor două nominalizări.
Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla, PNL va rămâne la guvernare şi în USL, “întrucât alianţa a fost costruită pe principii de loialitate şi încredere”.
În completare, vicepreşedintele PNL Sălaj, Radu Nistorescu, a spus că propunerile de numiri pe care Ponta le-a făcut în înţelegere cu Băsescu ar fi fost un motiv pentru ruperea USL, însă în partid s-a ajuns până la urmă la un consens, respectiv păstrarea alianţei. În situaţia în care nominalizările nu vor fi schimbate, “cel care le-a făcut să poarte răspunderea Ministerului Justiţiei şi a reformei. PNL nu-şi mai asumă responsabilitatea politică pentru Ministerul Justiţiei, rămână la PSD”.

Alegeri, în 7 iulie
În ceea ce priveşte alegerile pentru desemnarea noii conduceri a PNL Sălaj, aceste vor avea loc la începutul lunii iulie, a mai anuţat Valer Crişan.
Potrivit acestuia, în perioada următoare, vor avea loc alegeri în toate organizaţiile locale ale partidului, după finalizarea cărora, mai precis în 7 iulie, urmând să aibă loc conferinţa judeţeană pentru a alege biroul politic judeţean şi preşedintele filialei.

11 Thoughts to “Liberalii rămân cu orice preţ la guvernare”

  1. Anonim

    Valer asta ii absolvent de Cantemir, pielea p…ii cu alte cuvinte

  2. proprietariide paduri

    CRISAN ASTA CE VREA? SA SCOATA JUSTITA DE SUB INFLUENTA LUI BASESCU SI SA O ASEZE SUB INFLUENTA LUI CRIN? FERI DOAMNE! AM VAZUT CE AU FACUT LIBERALII CIND AU SCHIMBAT DIRECTORI DE SCOLI. DIN TOTALUL CELOR SCHIMBATI CIRCA 30% NU INDEPLINESC CRITERIILE IMPUSE DE LEGISLATI IN VIGOARE DARAMITE CRITERILE DE PERFORMANTA SUNT ADEVARURI CE POT FI USOR CONSTATATE.JUMATATE DINCEI 30% SUNT CUMETRII

  3. Anonim

    Voi asti care scrieti , sunteti niste frustrati ! Nu vedeti cat sunteti de penibili. Crapati de ciuda ca nu sunteti voi in locul lui Valer ?
    Pușcă venele in voi ?

  4. Anonim

    Voi asti care scrieti , sunteti niste frustrati ! Nu vedeti cat sunteti de penibili. Crapati de ciuda ca nu sunteti voi in locul lui Valer ?
    Pușcă venele in voi ?

    1. gadea

      nu cred ca scopul lui vaer este sa faca in ciuda cuiva ,cred insa ca valer este un om foarte apreciat si foarte solicitat in cj salaj si in pnl.pe oameni ca valer ,care muncesc din greu pentru comunitate nu trebuie sa va fie ciuda ci trebuie ajutati sa mai scape de responsabilitati.

  5. Anonim

    frustrati,nefrustrati asta e adevarul ,un neica nimeni da lectii de politica.valer asta
    in politica: era pe cand nu se zarea azi il vedem si nu e.

  6. Viorel

    Cam anemic PNL in SALAJ dar daca Ponta mai calca in strachini ramane singura optiune decenta.Sa speram ca viitoarea regiune nord vest va aduce o conducere mai aplicata.

  7. Anonim

    mam convins ca toata lumea umbla numai dupa ciolan .crin antonescu si ponta ce scandal faceau cu privire la justitie,iar acum au pus la conducerea parchetului generat pe cei care ii faceau incompetenti,incapabiliu etc.unde este demnitatea lui ponta,dar a lui crin antonescu,sa le fie rusine oameni neseriosi.nu va faceti probleme ca alianta nu se rupe fiindca nu renunta niciunul la functie.lui crin ii este frica de ruperea aliantei pentru ca scapa din miini ciolanul de la senat.mai bine raminea in continuare pdlul la guvernare,deoarece si in usl sunt oameni neseriosi

  8. Anonim

    Si eu „mam” convins ca esti prost de putzi

  9. Anonim

    frustat esti tu cu ma-ta, mai gunoiule.

  10. dyndac

    bai gauzarilor !!!
    ma pis pe voi

Leave a Comment