Nicu Ştefănuţă, candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare: ”Mergeţi la vot în 26 mai, luaţi-vă ţara în mâini!”

”Mergeţi la vot în 26 mai, luaţi-vă ţara în mâini! Faceţi un pas înainte şi faceţi-l în aşa fel încât clasa politică  să nu mai fie o oglindă spartă a societăţii. Ea trebuie să fie formată din oameni corecţi şi cinstiţi”. Acesta  este mesajul transmis de Nicu Ștefănuță, candidatul Alianței 2020 USR PLUS  tuturor zălăuanilor şi implicit sălăjenilor. În cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurată marţi – 14 mai la Zalău,  acesta a precizat că îşi doreşte şi vrea să ajute regiunea  şi implicit întreaga ţara. ”Noi vrem să oferim o altă faţă politicii din România. Alianţa USR PLUS  are şi vă prezintă o întreaga echipă care se pricep pe diverse domenii. Noi nu oferim un candidat spectaculos, ci o echipă care poate face treabă  şi echipa noastră ar şti să facă treabă din prima zi Bruxelles, şi implicit va şti cum să servească România de acolo”, a spus acesta la Zalău. Priorităţile lui Nicu Ştefănuţă, în calitate de viitor europarlamentar, sunt: banii europeni, stoparea fenomenului de plecare a tinerilor peste hotare şi mediul.

Nicu Ştefănuţă este diplomat european, în prezent asigurând legătura dintre Parlamentul European și Congresul american. Cu 12 ani de experiență ca expert al Parlamentului European, Nicu Ștefănuță își propune să militeze de la Bruxelles pentru respectarea drepturilor europene ale cetățenilor români. ”Aș vrea ca fiecare cetățean român să-și cunoască și să conștientizeze drepturile pe care le are în calitate de cetățean european, drepturi care decurg direct din legislația europeană și pe care le avem pentru că suntem membri UE. De pildă, am aflat că în Zalău au fost probleme cu curățenia în multe cartiere – ei bine, dacă primăria ar respecta obligațiile de gestionare a deșeurilor menajere, de colectare selectivă și reciclare pe care ni le-am asumat ca membri UE, aceste probleme nu ar mai exista. De altfel, Uniunea Europeană a început proceduri de infringement împotriva guvernului României pe teme de protecție a mediului. Uniunea Europeană vrea ca fiecare dintre noi să ducă o viață mai bună, la fel ca orice cetățean vestic. UE este soluția, nu problema, așa cum încearcă politicienii corupți să dezinformeze”, a mai declarat acesta.

One Thought to “Nicu Ştefănuţă, candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare: ”Mergeţi la vot în 26 mai, luaţi-vă ţara în mâini!””

  1. Anonim

    Da vom merge la vot si vom vota cu PSD deoarece suntem satuli de promisiuni marca plus,usr niste nulitati.

Leave a Comment