Veşti rele de la meteorologi: Un nou val de frig lovește Sălajul

 

Veşti rele de la meteorologi. Temperaturile maxime continuă să rămână ridicate până sâmbătă, însă de duminică, vremea se schimbă brusc, urmând să își arate fața mai puțin plăcută. De altfel, în perioada 18-25 martie, vremea va fi foarte rece în regiunea noastră, ca de altfel în toată ţara.

Astfel, dacă la Zalău, vineri și sâmbătă, vor fi 9 – 11 grade Celsius, duminică, maximele vor urca abia la valori de 2 grade Celsius, iar noaptea ele vor coborî la -5 grade Celsius. De asemenea, în perioada 16-21 martie, sunt anunţate ploi și ninsori pe timpul nopții.

 

Situaţia în ţară

De vineri, vor fi ploi în regiunile din vestul, nordul şi centrul ţării. Local, câţiva stropi vor mai apărea şi prin est. Temperaturile vor rămâne anormal de ridicate, vor ajunge până la 15 grade în fiecare zi, iar sâmbătă vor trece de 20 de grade în sudul ţării. La altitudini mari va predomina lapoviţa şi vântul îşi va face simţită prezenţa.

De duminică însă, vremea se schimbă radical. Între 18 și 20 martie, în toată țara, se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. În unele cazuri, minimele vor coborî sub 0 grade.

Alte articole

Leave a Comment