Creaca: bărbat călcat în picioare și lovit cu biciul pentru 200 de lei

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au fost sesizați sâmbătă, 14 aprilie a.c., la ora 14.30, de un bărbat de 61 de ani, din comuna Creaca, despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie în timp ce se afla la ieșire din localitatea Borza, pe malul Văii Agrijului.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un adolescent de 19 ani, din comuna Creaca, în timp ce se deplasa prin locul menționat, i-a cerut bărbatului banii care îi are asupra lui, iar pe motiv că acesta a refuzat, tânărul l-a lovit pe bărbat cu biciul peste picioare și spate, după care l-a trântit la pământ, iar din borsetă i-a sustras suma de 200 de lei. După comiterea faptei, tânărul s-a urcat într-o căruță în care se mai aflau trei persoane, și au plecat. A fost prins în scurt timp de polițiști, la ieșire din localitatea Prodănești. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 14 aprilie a.c., în baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută, și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Duminică, 15 aprilie a.c., a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Alte articole

Leave a Comment