Interimat prelungit pentru şeful IPJ Sălaj

Comisarul şef de poliţie Miron-Aurel Ştirb va rămâne încă şase luni la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Decizia de prelungire a împuternicirii a fost comunicată printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne.

În vârstă de 49 de ani, Miron Ştirb se află la conducerea Poliţiei sălăjene din luna septembrie a anului trecut, după pensionarea predecesorului său, Ovidiu Dosa. Anterior acestei numiri, el a fost adjunct al şefului instituţiei.
Miron Ştirb lucrează în Poliţie din 1997, când a fost încadrat ca ofiţer operativ în cadrul Biroul Poliţiei Judiciare, pentru ca după aproape patru ani să se mute la Serviciul de Investigaţii Criminale. Din 2008 până în 2014, a condus Biroul şi mai apoi Serviciul de Investigaţii Criminale, la finele anului 2014 a fost împuternicit adjunct al şefului IPJ Sălaj, iar din ianuarie 2016 până în septembrie 2017, adjunct.

Alte articole

One Thought to “Interimat prelungit pentru şeful IPJ Sălaj”

  1. Anonim

    este peniobil ca sa tepoti pensiona inainte de 50 de ani, cu o pensie babana, dublu si triplu fata de unul care a lucrat pana la 65 de ani, si cu pregatire asemantatore
    iar apoi sa te angajete Tibi Marc la Consiliul Judetean pe functii caldute !!
    sper ca Dumnezo sa-i trasneasca pe toti politicienii si politisti iesiti la pensie !
    p.s. daca gresim, sa ne ierte Domnu, caci e posibil sa exisdte si oamni buni printer ei, desi nu prea ai crede

Leave a Comment